Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Máziková prichytila manžela: Bude rozvod!

Eva Máziková s manželom Petrom. Zobraziť galériu (8)
Eva Máziková s manželom Petrom.

BRATISLAVA – Poriadne mu to vytmavila! Hoci má herečka a speváčka Eva Máziková (60) na parkete Let´s Dance plné ruky aj nohy práce, svojho manžela napriek tomu nespúšťa z očí. Keď si všimla, že pokukáva po mladších slečnách, bolo zle-nedobre.

Energická speváčka Eva Máziková si počas nedeľňajšieho prenosu Let´s Dance posvietila na svojho partnera. Cez reklamnú pauzu si všimla, že ho zaujali mladé a sympatické dámy. Tie ho dokonca upútali natoľko, že si ich začal fotiť. To sa však jeho polovičke nepáčilo. V momente za ním doletela z parketu a spustila: „Zase tie baby. A dosť. Bude rozvod!“ 

Topky.sk v súvislosti s týmito Mázikovej razantnými slovami zaujímalo, či ich myslela vážne. „Samozrejme že som len žartovala. Veď nech sa popozerá, no a čo. Aj tak sa vráti vždy ku mne. Veď kde by našiel lepšiu ako ja?“ zauvažovala speváčka, ktorá však na druhej strane priznala, že je poriadne žiarlivá.

„Ježišmária, ako divoch. Ak by som nebola, tak by som už asi nemilovala... Veď taká malá žiarlivosť je predsa pekná. Každá žena si však musí nájsť vlastné zbrane, aby na muža nemusela žiarliť a on pozeral v prvom rade po nej,“ povedala Máziková. Ako ďalej dodala, považuje sa za tolerantnú osobu.

Čiperná a vždy usmiata Eva sa so svojím nemeckým manželom Petrom zosobášila v dvadsaťpäťke. A hoci bola predtým štyrikrát zasnúbená, neveru vraj nikdy nezažila. „Zatiaľ som ju ešte nemusela riešiť a dúfam, že sa to ani nikdy nestane. Ja svojmu mužovi verím,“ uzavrela túto tému Máziková.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu