Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z Let´s Dance vyhodili Šimkovičovú: Adela so slzami v očiach!

Martina Šimkovičová a Tomáš Antálek Zobraziť galériu (19)
Martina Šimkovičová a Tomáš Antálek

BRATISLAVA - Vytancovali si bronz! V tohtoročnej sérii markizáckej šou Let´s Dance skončili na treťom mieste Martina Šimkovičová (38) s Tomášom Antálkom (22). A hoci ich vypadnutie nebolo až také prekvapivé, pretože mali skončiť už minulý týždeň, Adela Banášová mala čo robiť, aby sa úplne nerozplakala!

Martine Šimkovičovej a Tomášovi Antálkovi vyfúkli miestenku vo veľkom finále Eva Máziková a Štefan Čermák. Práve medzi týmito dvomi pármi sa totiž rozhodovalo o tom, ktorý pôjde z kola von. Moderátorke unikol postup do ďalšieho kola o vlások. „Tento týždeň to bolo veľmi tesné. Rozhodovala každá esemeska,“ povedala Adela krátko predtým, než zaznel verdikt.

V súvislosti s Martininým vyhadzovom však treba podotknúť, že už bol viac-menej očakávaný. Minulý týždeň totiž odstúpil Miro Šmajda. A to iba pár sekúnd predtým, než moderátori otvorili obálku, ktorá v sebe obsahovala jasný verdikt: v Let´s Dance mali skončiť plavovláska a jej tanečník.

„Chcem sa poďakovať tebe, Tomáš. Boli to úžasné týždne, ktoré som s tebou strávila. Potom ďakujem môjmu manželovi, ktorý ma podporoval. Aj kamarátom. No a samozrejme všetkým divákom a celému realizačnému tímu. A tiež porote,“ zneli Šimkovičovej rozlúčkové slová.

Vzhľadom na to, že bola na vypadnutie relatívne pripravená, nebola príliš dojatá. Zato Banášová mala čo robiť, aby sa jej situácia nevymkla z rúk. „Adela, neplač. Ja sa držím,“ povzbudila Martina moderátorku, ktorá mala slzy na krajíčku. Náporu radostných emócií sa však neubránila mama postupujúcej Evy Mázikovej. Jej oči totiž nezostali suché.

Po včerajšku je teda isté, že o titul Kráľovnej parketu sa budúci týždeň pobijú najmladšia a najstaršia účastníčka Let´s Dance. Nechajme sa prekvapiť, či zvíťazí nekontrolovateľná hora temperamentu alebo jej tanečne zdatnejšia rivalka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu