Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Máziková kričala: On mi to pokašľal!

Štefan Čermák a Eva Máziková Zobraziť galériu (8)
Štefan Čermák a Eva Máziková

BRATISLAVA – Myslela si, že vypadne! Eva Máziková (60) sa stále úspešne drží v tanečnej súťaži Let´s Dance 4. V nedeľu však mala na mále. Jej partner Štefan Čermák (23) totiž urobil počas choreografie poriadnu chybu. K tomu, aby energická speváčka spanikárila, nechýbalo veľa.

Napriek tomu, že je Eva najstaršou súťažiacou, podáva v Let´s Dance neskutočné výkony. V nedeľnom kole sa jej dokonca podarilo tromfnúť skoro všetky mladšie súperky. Salsu v podaní temperamentnej speváčky označili porotcovia za najlepšiu. Ako však v rozhovore pre TOPKY TV Máziková priznala, s jej odtancovaním mala problémy. Presnejšie jej tanečný partner Štefan Čermák.

„Števko sa pomýlil a ja som pozrela na neho...,“ povedala Eva, pričom „vystrúhala“ prekvapenú grimasu. Ako ďalej priznáva, rozhodla sa zachovať chladnú hlavu a v tanci svojho partnera kopírovala. To si všimol aj porotca Zdeněk Chlopčík. Podľa neho bola choreografia tohto páriku veľkou improvizáciou, ale dopadlo to skvele.

Zrejme aj preto Máziková tesne po odtancovaní nenakričala na Čermáka. Rozohnila sa len pred našou kamerou. A to spôsobom sebe vlastným. „Celý deň som sa na to tešila a on mi to pokazí?!“ nenechala sa zastaviť. Tento tanec, pri ktorom sa vrtí celé telo, je totiž jej srdcovou záležitosťou. „To som chcela, že ešte salsu si zatančím,“ poznamenala Eva, ktorá by si v tomto kole už z prípadného vyhadzovu ťažkú hlavu nerobila.

Kto vie, kam až sa táto neskrotná žena v súťaži dostane. Veď jeden z porotcov ju už za Kráľovnú tanečného parketu označil. Nechajme sa teda prekvapiť, ako pre ňu dopadne nasledujúce kolo.

Sledujte TOPKY TV: Eva Máziková hodnotí svoj výkon a hovorí tom, ako ju ostatní súperi prijali medzi seba.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu