Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Škandál: Missky ukázali prsia a... Hablovičová zúri!

Skoncová a Pribilová sa odhalili, Hablovičová zúri. Zobraziť galériu (7)
Skoncová a Pribilová sa odhalili, Hablovičová zúri.

BRATISLAVA – Toto sa nemalo stať! Tohtoročné finalistky súťaže Miss Slovensko predviedli vo štvrtok v Bratislave odvážne modely. Hlavne I. vicemiss Soňa Skoncová (23) ukázala svoje prsia v celej kráse. Podľa riaditeľky Miss Lucie Hablovičovej (31) mala tmavovláska toto predvádzanie odmietnuť!

Bratislavské módne dni odštartovali poriadne šokujúco! 1. vicemiss Slovensko 2009 Soňa Skoncová totiž predviedla model, kde jej prsia prekrývala len tenučká látka, cez ktorú bolo všetko vidieť. Nebola však jediná, ktorá odhalila intímne partie. Pri istom uhle pohľadu sa pod odvážnym modelom ukázali aj vnady finalistky Petronely Pribilovej.

Každý však vie, že riaditeľka súťaže krásy Lucia Hablovičová je na svoje zverenkyne riadne prísna. Do finále sa dostanú len dievčatá bez tetovania, plastiky, či škandalóznych fotografií z minulosti. Takéto fotografie by však v prípade finalistiek nemali vzniknúť ani rok po súťaži!

Ako sa teda pozerá na nahotu svojich tohtoročných zverenkýň? „Netušila som, že sa na scéne objaví takýto model, zostala som nemilo prekvapená,“ zareagovala Hablovičová hlavne na Soňu Skoncovú. „Dievčatá sú hneď pri postúpení do finálovej dvanástky oboznámené s tým, aké sú hranice ich prezentácie,“ dodala.

Soňu teda zrejme čakajú horúce chvíľky, keďže Lucia si s ňou chce vážne pohovoriť. Vicemiss totiž mala riaditeľke Miss o tomto modeli povedať dopredu. „Mala ma informovať a ja by som to s návrhárkou vykomunikovala. Alebo mala jednoducho model hneď odmietnuť,“ zaujala nekompromisné stanovisko Hablovičová.

Samotná modelka a vicemiss je z tejto situácie nešťastná. „Nemalo mi byť vidieť prsia a bradavky som mala mať zakryté. Do prehliadky sa však materiál nezohnal, tak to v tom ruchu aj takto dopadlo,“ bráni sa Soňa. Nakoniec sa však zrejme stane výstražným príkladom pre budúce finalistky, aj keď Hablovičová neprezradila, aké dôsledky z nahých pŕs vyvodí. „Túto situáciu budeme riešiť interne a verím, že sa v budúcnosti nezopakuje,“ ukončila rozhovor na túto tému.

Súvisiace články:

Wooow! Odhalené Missky 2009: Skoncová a Pribilová predviedli prsia!
MLADÉ NÁVRHÁRKY PRIPRAVILI EXTRAVAGANTNÉ KOLEKCIE

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu