Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokovaný Sajfa vo vlastnej šou: Vytasila naňho prsia!

Sajfovi vyrazila Barbara dych. Zobraziť galériu (9)
Sajfovi vyrazila Barbara dych.

BRATISLAVA – Poriadne ho zaskočila! Najnovším hosťom jojkárskej relácie Webmaster bude kontroverzná Barbara Devil Orlická, ktorá nezostala počas nakrúcania šou nič dlžná svojej škandalóznej povesti. A moderátora Mateja Sajfu Cifru (30) prekvapila.

Barbara Devil Orlická, ktorá sa zviditeľnila okrem sexu s „vyvoleným“ Desperadom aj množstvom škandalóznych odhalení svojho tela na verejnosti, najnovšie prijala pozvanie do jojkárskeho Webmastra. V relácii Mateja Sajfu Cifru bez okolkov porozprávala o tom, že mala údajne 10-15 tisíc milencov a je nominovaná na Porno Oscara.

„Páči sa mi, že táto relácia poskytuje priestor aj ľuďom, ktorí sú z kategórie ´postavička´. Barbara sa objavila párkrát v médiách a bolo to mega vtipné. Napríklad, keď chcel niekto spropagovať otvorenie galérie alebo umeleckú výstavu, prišla tam holá, čo okamžite spôsobilo rozruch a vyvolalo záujem médií,“ povedal na adresu svojho hosťa Matej Sajfa Cifra.

Barbara Devil Orlická bola stredobodom pozornosti aj počas nakrúcania relácie. Do Webmastra totiž prišla vo vyzývavom outfite, z ktorého jej vykúkali prsia. A ako nám v súvislosti s jej oblečením povedal Sajfa, bol prekvapený. „Hoci som predpokladal, že príde nejako takto, zaskočili ma tie cvočkami scvaknuté bradavky, medzi ktorými mala retiazku. Veciam, ktoré mačkajú citlivé partie, neholdujem,“ povedal moderátor. Reláciu s kontroverznou Barbarou odvysiela televízia Joj už tento pondelok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu