Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

GLOSA Komár, kto by si bol pomyslel...

Robert Fico
Robert Fico

..., že sa stane politickou agendou s najvyššou prioritou! Bodavý hmyz zamestnáva samosprávu, koalíciu i opozíciu.

No a samozrejme vládu, ktorá nemohla zostať ľahostajná voči problémom obyčajných ľudí sužovaných bodavou pliagou a pustila chlp. Dobrou správou pre nás smrteľníkov oháňajúcich sa v boji s komármi je, že celá slovenská reprezentácia (odprava doľava) je popasovať sa aj s takým politickým problémom akým je komár..

Pravica, ako deklaroval jej vzrastom nevysoký, ale inak významný predstaviteľ, dokáže premnoženie komárov s veľkým predstihom predvídať (škoda, že nevyhrala voľby). Ľavica, na druhej strane, dokáže nájsť peniaze na rozdávanie doslova na požiadanie, bez ohľadu na to, či ide o globálnu hospodársku, alebo lokálnu ekologickú krízu (škoda, že vyhrala).

Zdá sa, že ešte nejaký čas bude komár jazýčkom na váhach merajúcich schopnosť politikov zapáčiť sa. Nedá sa vylúčiť, že postihnuté oblasti navštívi premiér (pri priaznivej konštelácii aj minister vnútra) a bude osobne rozdávať repelenty, či priamo natierať trpiacich Záhorákov. Ak sa to stane, je takmer isté, že opozícia bude iniciovať mimoriadnu schôdzu parlamentu. A potom nerobte z komára somára!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu