Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dva mesiace od záhadnej smrti: Slovenského herca obvinili zo ZABITIA!

Michal Godár s údajným priateľom Martinom Durkáčom Zobraziť galériu (3)
Michal Godár s údajným priateľom Martinom Durkáčom (Zdroj: Instagram M.G.)

PREŠOV - V novembri minulého roka zasiahla Slovensko šokujúca správa o záhadnej smrti mladého slovenského herca Michala Godára (†29). V osudný deň išiel na návštevu k svojmu priateľovi (31), žiaľ, na druhý deň už po svojich neodišiel. Vyniesli ho ako mŕtvolu. Po dvoch mesiacoch od tragickej udalosti policajti vzniesli obvinenie.

Pred viac ako dvomi mesiacmi východom Slovenska otriasla záhadná tragická udalosť. Nádejný slovenský herec a osvetľovač Michal Godár v tom čase navštívil svojho údajného priateľa, tiež herca Martina Durkáča. Z jeho bytu, ktorý sa nachádza v Prešove, už živý nevyšiel...

Pri tomto prípade bolo mnoho nejasností. Martin Durkáč, ktorý vám môže byť povedomý z viacerých televíznych projektov či hosťovania v SND, od počiatku popieral vinu. Podľa jeho slov mladík vraj spadol z postele a utrpel pri tom poranenie rebier. Martin spal a keď sa zobudil, už mu údajne nedokázal pomôcť.

„Zomrel mi pod rukami, keď som sa ho snažil oživiť, a hneď vás potom obviňujú zo zabitia. Ja som spal a zobudil sa na to, ako sa Miško nevie nadýchnuť a následne na to vyvrátil krv. Oživoval som ho. Už sa nedalo,” vyjadril sa pre redakciu Nového času.

Michal Godár s údajným priateľom Martinom Durkáčom
Zobraziť galériu (3)
Michal Godár s údajným priateľom Martinom Durkáčom  (Zdroj: Instagram M.G.)

Polícia sa pustila do vyšetrovania. „Prešovský vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie pre zločin zabitia, pričom sú vykonávané potrebné procesné úkony k objasneniu skutku. Bližšie informácie vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik pre Topky.sk.

A vyzerá to tak, že v tomto prípade už pokročili. „Na základe doposiaľ zhromaždených dôkazov a vykonaného znaleckého dokazovania bolo dňa 18. 1. 2023 vznesené obvinenie konkrétnej osobe pre trestný čin zabitia,” ozrejmil hovorca. Viac informácií polícia poskytnúť odmieta, pretože sú v tomto prípade stále vykonávané procesné úkony.

Michal Godár
Zobraziť galériu (3)
Michal Godár  (Zdroj: Instagram M.G.)

Podľa najnovších informácií Nového času Martin stále vinu odmieta. „Voči môjmu klientovi bolo vznesené obvinenie. Podali sme proti nemu sťažnosť. Zatiaľ je teda neprávoplatné. Môj klient kategoricky odmieta vinu. Je nevinný,” vyjadril sa Durkáčov právnik Pavol Biroš. 

Viac o téme: Michal GodárMartin Durkáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu