Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herec obvinený zo zabitia priateľa (†29): Po pol roku ďalšia tragédia… SMRŤ MAMY!

Martin Durkáč je obvinený zo zabitia svojho priateľa Michala Godára. Zobraziť galériu (2)
Martin Durkáč je obvinený zo zabitia svojho priateľa Michala Godára. (Zdroj: Instagram M.G.)

PREŠOV - V novembri minulého roka Slovensko šokovala správa o záhadnej smrti len 29-ročného herca Michala Godára. Z jeho zabitia bol neskôr obvinený jeho priateľ, tiež herec Martin Durkáč (31). Vinu však kategoricky odmieta. Aktuálne sa navyše musí vyrovnávať s ďalšou veľkou tragédiou. V týchto dňoch zomrela aj jeho milovaná mama!

Muzikálový herec Martin Durkáč dostáva od života jednu ranu za druhou. Od záhadnej smrti jeho 29-ročného priateľa Michala Godára uplynie o pár dní len 5 mesiacov a už sa musí vyrovnávať s ďalšou obrovskou tragédiou. Ako informoval denník Nový čas, Martinovi zomrela mama. 

„Mamka, odpočívaj...“ napísal na sociálnej sieti. Práve ona situáciu, ktorá nastala koncom roka, niesla najťažšie. K incidentu totiž došlo v jej byte a navyše zo zabitia bol po Novom roku obvinený jej syn. Úplne sa preto stiahla do úzadia. „Odkedy sa u nich doma odohralo nešťastie, z týždňa na týždeň vyzerala horšie, chradla...“ prezradil Novému času obyvateľ bytovky.

Ďurkáčová mala byť v prípade jediným svedkom. No okrem obrovského žiaľu ju vraj trápili aj zdravotné problémy. „Pravidelne chodievala do nemocnice. Koncom minulého týždňa prišla po ňu sanitka a viac sa domov nevrátila,“ dodal sused. 

Viac o téme: Martin Ďurkáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu