Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladý slovenský HEREC bol iba na návšteve: Vyniesli ho ako MŔTVOLU!

Michal Godár s údajným priateľom Martinom Durkáčom Zobraziť galériu (3)
Michal Godár s údajným priateľom Martinom Durkáčom (Zdroj: Instagram M.G.)

PREŠOV - Smrť mladého slovenského herca Michala Godára (†29) je jednou veľkou záhadou. Išiel len na návštevu a na druhý deň bol už bez známok života. Nešťastná náhoda alebo úmyselné zabitie?

K nešťastiu vie prísť naozaj náhle a nečakane... Mladík Michal Godár (†29) z Nitry, ktorý vyštudoval herectvo, išiel údajne na byt v Prešove za svojím priateľom Martinom Durkáčom, ku ktorému mal veľmi blízko, ako informoval denník Nový čas.

Michal Godár
Zobraziť galériu (3)
Michal Godár  (Zdroj: Instagram M.G.)

No vtedy ani len netušil, že z neho už živý nevyjde. Návšteva sa mu stala osudnou. No okolo celého prípadu je akosi veľa nejasností. Michal okrem príležitostného hrania pracoval v Divadle Nová scéna ako osvetľovač. V osudný deň, podľa dostupných informácií, ho našiel jeho údajný priateľ a taktiež herec Martin Durkáč, ktorý hosťuje v SND a sem-tam si zahral aj s väčšími hereckými hviezdami v rôznych televíznych projektoch. Dokonca sa kedysi objavil ako jedna z hlavných postáv v muzikáli Rent.

Zosnulý mladík vraj v zmienenom byte u Martinovej matky spadol z postele a zlomil si rebrá. Avšak je možné, že na byte neboli len oni dvaja a išlo o mládežnícku párty spojenú, ako inak, s alkoholom. Na tomto prípade však čosi nesedí. Žeby niekto utrpel také zranenia zapríčinené len pádom z postele?

 

69veci lepsich nez sex :)

Posted by Maťo Durky Durkáč on Tuesday, February 5, 2019

Každopádne, smutný odchod mladíka z tohto sveta je stále v rukách vyšetrovateľov a celá vec sa rieši ako zabitie. „Prešovský vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie pre zločin zabitia, pričom sú vykonávané potrebné procesné úkony k objasneniu skutku. Bližšie informácie vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik pre Topky.sk.

Viac o téme: Michal GodárMartin Durkáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu