Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné odhalenie promi manželky: Zahalená od hlavy po päty, ale... Podprsenku nechala doma!

Idris Elba s manželkou. Zobraziť galériu (11)
Idris Elba s manželkou. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vie, ako zaujať! Herec Idris Elba (50) bol v roku 2018 zvolený za najsexi muža na svete. A zrejme mnohé ženy nám dajú za pravdu, že právom. Obrovskou dávkou sexepílu sa však môže pochváliť aj jeho krásna manželka Sabrina (33), ktorú počas uplynulého týždňa zobral do spoločnosti. Pozrite sa, ako fantasticky vyzerala!

Počas uplynulého týždňa sa konal 36. ročník podujatia s názvom The Footwear News Achievement Awards, ktoré býva označované aj ako Oscary vo svete obuvi. Podujatie sa zameriava na oslavu práce slávnych značiek a dizajnérov, ale pozornosť sa venuje aj nováčikom. 

Pozvánku na akciu dostávajú samozrejme i viaceré hviezdy šoubiznisu. Tentokrát medzi nimi nechýbali ani herec Idris Elba so svojou atraktívnou polovičkou. Práve spomínaný fešák mal tú česť, že odovzdával cenu za celoživotné dielo francúzskemu dizajnérovi menom Christian Louboutin. 

Pikantné odhalenie promi manželky:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Idris vyzeral vyzeral dokonale. A rovnako tak aj jeho o 17 rokov mladšia partnerka Sabrina. Tá v ten večer stavila na šaty hnedej farby, ktoré doplnila topánkami v podobnom odtieni. Na prvý pohľad možno jej outfit pôsobil na niekoho nudne. Avšak treba dodať, že kráska si pod tenkú látku nedala podprsenku a jej presvitajúce vnady boli zaujímavý, pomerne pikantným, detailom. 

Pikantné odhalenie promi manželky:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Idris Elba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu