Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ROZVOD v šoubiznise po 25 rokoch: Manželstvo skrachovalo lídrovi slávnej kapely!

Zobraziť galériu (5)

LOS ANGLES - Ich láska je minulosťou! Líder formácie Metallica - James Hetfield (59) neprežíva práve najlepšie obdobie. Dôvodom sú vzťahové problémy, ktoré začiatkom roka vyústili k tomu, že umelec podal žiadosť o rozvod. S dlhoročnou manželkou Francescou si súkromie strážili, a tak verejnosť nemala tušenia, že v ich vzťahu sú nejaké problémy.

Správy o rozvode dvojice priniesol portál tmz.com. Podľa medializovaných informácií bol to práve James, kto začiatkom roka podal žiadosť o rozvod. S Francescou majú spolu syna Castora (18) a dcéry Cali (20) a Marcellu (16). „Kvôli deťom sú stále v kontakte,” uviedol zdroj z ich okolia. 

James Hetfield s manželkou Francescou a deťmi.
Zobraziť galériu (5)
James Hetfield s manželkou Francescou a deťmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

James a Francesca, ktorá od svojich 23 rokov pracuje ako kostýmová dizajnérka sa spoznali v roku 1992 vďaka práci. Blondínka totiž Metallice navrhovala kostýmy.

Nie je tajomstvom, že svojmu slávnemu manželovi bola jeho žena veľkou oporou. Hudobník a gitarista otvorene hovoril o tom, že mu pomohla s ovládaním hnevu a pri boji so závislosťou. „Strach bol pre mňa veľkým motivátorom. Strata rodiny bola vec, ktorej som sa najviac desil. Absolútnym dnom bolo moje správanie, ktoré som si z ciest priniesol domov a ktoré spôsobilo, že moja rodina kvôli tomu odo mňa odišla,” uviedol v jednom z rozhovorov James.

Líder Metallicy napokon za podpory manželky nastúpil na liečenie a dlhé roky sa mu darilo abstinovať. V septembri minulého roka však kapela musela zrušiť koncerty, lebo Hetfield opäť raz podľahol svojim démonom a musel nastúpiť na odvykačku. 

Skupina Metallica
Zobraziť galériu (5)
Skupina Metallica  (Zdroj: SITA/AP Photo/Marco Ugarte, File)

Viac o téme: James HetfieldMetallicaFrancesca Hetfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu