Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nečakaný ROZVOD v šoubiznise: Manželstvo slávneho speváka je definitívne v troskách!

Ich manželstvo je v troskách Zobraziť galériu (3)
Ich manželstvo je v troskách

LAS VEGAS - Aj napriek tomu, že o ich spoločnú budúcnosť bojovali niekoľko rokov, svoj vzťah nezachránili. Frontman skupiny Imagine Dragons - Dan Reynolds (35) a jeho manželka Aja Volkman (42) prekonali počas manželstva niekoľko kríz, tentokrát však ohlásili definitívny koniec. Potvrdil to samotný spevák na svojom Twitteri.

Dan Raynolds je dobre známy hlavne hudobným fanúšikom. S jeho menom sa totiž spája jedna z najúspešnejších skupín súčasnosti Imagine Dragons. Jeho kariéra je prakticky dokonalá, čo sa však nedá povedať o jeho súkromnom živote.

V roku 2011 povedal svoje áno Aji Volkman. Tá sa rovnako ako Dan venuje hudbe. Je totiž hlavnou speváčkou rockovej skupiny Nico Vega. Ani ich spoločná záľuba v hudbe však nepomohla dvojici k šťastnému životu.

Dan Reynolds a Aja Volkman
Zobraziť galériu (3)
Dan Reynolds a Aja Volkman  (Zdroj: Instagram)

Prvá vážna kríza tohto páru vyvrcholila v roku 2018. Vtedy sa im však podarilo vzťah zachrániť. Hlavným dôvodom boli ich 4 deti, ktoré sa narodili počas ich manželstva. Dnes sa však zdá, že tomuto prominentnému manželstvu definitívne odzvonilo.

Smutnú informáciu potvrdil samotný umelec. „Som veľmi smutný z toho, že vám musím oznámiť, že ja a Aja sa rozvádzame. Našou najväčšou prioritou je momentálne byť dobrými rodičmi pre naše deti. Ďakujem vám za to, že ste nás vždy podporovali a starali sa o nás počas tých rokov," napísal Reynolds na svojom Twitteri.

Viac o téme: Dan ReynoldsImagine Dragons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu