Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mama Kardashianiek (66) ukázala TVÁR BEZ MEJKAPU: Plastiky za milión a… TAKTO vyzerá bez šminiek!

Kris Jenner doposiaľ podstúpila plastiky za viac ako milión eur. Zobraziť galériu (7)
Kris Jenner doposiaľ podstúpila plastiky za viac ako milión eur. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ženy z klanu Kardashian si na svojom výzore dávajú záležať a k dokonalému výzoru radi využívajú aj šikovné ruky plastických chirurgov. Najstaršia z rodiny, mama Kris Jenner (66), podľa denníka UK Daily Mail minula na plastické operácie viac ako milión amerických dolárov. Či jej to pomohlo, usúďte sami. Najnovšie totiž zverejnila svoju tvár úplne bez mejkapu!

Niekto chodí ku kozmetičke na hĺbkové čistenie pleti a niekto rovnako často na zákroky k plastickým chirurgom. Jednou takou je napríklad Kris Jenner, mama slávnych Kardashianiek. Tmavovláska o prirodzenom stárnutí nechce ani počuť a k umelej dokonalosti tlačí aj svoje dcéry. No zdá sa, že so svojou vylepšenou tvárou po plastikách za milión dolárov, je celkom spokojná. 

Najnovšie sa totiž na sociálnej sieti Instagram objavilo video, na ktorom je úplne bez mejkapu. Jej "prirodzenú tvár" bez zásahu líčidiel zverejnila na svojom profile Kim Kardashian. A aj v tomto prípade sa len ukázalo, aký má rodinka cit pre marketing. Odlíčenou tvárou totiž najstaršia Kardashianka robí reklamu rodinnej značke kozmetiky. No a kto by si nepozrel, ako vyzerá vyplatikovaná mama Kris bez šminiek? 

Viac o téme: Kris Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu