Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Exmanžel Kardashianky mal HAVÁRIU: Hrozivé FOTO z miesta nehody!

Luxusné Lamborghini skončilo prevrátené nabok. Zobraziť galériu (10)
Luxusné Lamborghini skončilo prevrátené nabok. (Zdroj: Profimedia)

CALABASAS - Hviezda reality šou o rodinke Kardashianiek, exmanžel Kourtney (43), Scott Disick (39) mal v nedeľu vážnu autonehodu. Na svojom luxusnom Lamborghini zrejme uháňal ulicou vo vysokej rýchlosti, čo dopadlo naozaj hrozivo. Auto skončilo prevrátené nabok!

Scott Disick sa do povedomia verejnosti dostal najmä ako bývalý partner Kourtney Kardashian. Dvojica má spolu tri deti - Masona (12), Penelope (10) a Reigna (7). A hoci dvojica netvorí pár už niečo vyše siedmich rokov, Scott má stále zlomené srdce. Zrejme aj to je dôvodom, prečo sa po jeho boku odvtedy striedajú ženy ako na bežiacom páse. 

No aktuálne generálny riaditeľ Talentless púta pozornosť niečim iným, ako svojimi srdcovými záležitosťami. Cez víkend mal totiž vážnu haváriu. Svojim Lamborghini zrejme uháňal ulicami Calabasasu prirýchlo - luxusné auto totiž skončilo prevrátené nabok.

No hoci zábery z miesta nehody pôsobia hrozivo, Scottovi sa, našťastie, nič nestalo. Utrpel vraj len menšie rezné rany na hlave a lekársku pomoc od záchranárov odmietol. 

Exmanžel Kardashianky mal HAVÁRIU:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Profimedia)

Scott Disick sa kedysi 5-krát liečil od závislosti od alkoholu a mal problémy s políciu. V roku 2014 ho dokonca pre otravu alkoholom museli hospitalizovať. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa jeho vzťah s Kourtney Kardashian skončil. 

Kourtney Kardashian, Scott Disick
Zobraziť galériu (10)
Kourtney Kardashian, Scott Disick  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kourtney KardashianScott Disick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu