Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávnu krásku nafotili paparazzi v bikinách: Aha! Je DOKONALÁ

Candice Swanepoel Zobraziť galériu (8)
Candice Swanepoel (Zdroj: profimedia.sk)

TRANCOSO - Jedna z najkrajších žien sveta sa predviedla v celej svojej kráse! Reč je o juhoafrickej supermodelke Candice Swanepoel (33), ktorá trávi horúce letné dni v Brazílii. Spoločnosť jej robia priatelia, a tak je o zábavu postarané.

Candice sa narodila v malej dedine v Juhoafrickej republike a v modelingu dosiahla tie najvyššie méty. Objavila sa na mólach takých značiek ako sú Tommy Hilfiger, Dolce&Gabanna a hlavne Victoria’s Secret, pre ktorú pracovala viac ako dekádu.

Aj keď sa špekuluje, že si začiatkom tohto roka našla novú lásku, aktuálne dovolenkuje v spoločnosti kamarátov. Momentálne sa nachádza v brazílskom štáte Bahia, kde si užíva slnečné lúče na miestnych plážach. 

Candice Swanepoel vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (8)
Candice Swanepoel vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

V roku 2018 sa kráska rozišla s brazílskym modelom Hermannom Nicolim. S ním sa stretla v roku 2005 a majú spolu dve deti, dcéru Anacu (5) a syna Ariela (4).

V marci sa objavili špekulácie, že je čerstvo zaľúbená do modela Andresa Veloncosa, ktorý v minulosti chodil napríklad s Kylie Minogue alebo španielskou herečkou známou zo seriálu Money Heist - Úrsulou Corberó. Aj keď ich spolu niekoľkokrát načapali všadeprítomní paparazzi, svoj vzťah zatiaľ oficiálne nepotrvrdili.

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu