Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna herečka (52) na paparazzov nečakala: Svojou FIGÚROU ohúri každého!

Heather Graham Zobraziť galériu (5)
Heather Graham (Zdroj: SITA)

TURKS AND CAICOS - Pod šatami skrýva výstavné krivky! Herečka Heather Graham (52) si v uplynulých dňoch dopriala oddych. Na dovolenku sa vybrala do destinácie, ktorá je medzi celebritami celkom obľúbená, a tak sa tam bežne zdržiavajú aj paparazzi. Šarmantná blondínka však nečakala, kým ju nafotia. Fotky v úsporných bikinách totiž sama zverejnila na sociálnych sieťach.

Heather Graham má na konte účinkovanie vo viacerých známych počinoch. Spomenúť možno filmy Hriešne noci, Austin Powers, Kurz sebaovládania, Twin Peaks, či Vo štvorici po opici. Atraktívna blondínka je dlhé roky považovaná za sexsymbol a má svoje miesto v rebríčkoch najpríťažlivejších žien sveta. Treba dodať, že právom!

Slávna blondínka totiž ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Dôkazom sú aktuálne zábery, ktoré zverejnila na Instagrame, kde má 440-tisíc followerov. Herečka sa fanúšikom predviedla v úsporných bikinách a veru, nejedna rovesníčka pri pohľade na ňu zbledne závisťou. 

Slávna blondínka sa netají tým, že za svoje krivky vďačí jóge. Fanúšikovia pri pohľade na ňu nešetria pochvalami a komplimentami. „Stále si myslím, že si tá najkrajšia žena na svete. Vyzeráš fantasticky!” znejú vybrané z nich. Tiež si to myslíte?!   

Viac o téme: Heather Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu