Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drsné slová o mužoch nad 40 a potom... Bože, Agáta (37), veď tvoj chlap má 53!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Zdroj: Profimedia, Foto: Jan Handrejch/ Právo/Profimedia)

PRAHA - Len pomerne nedávno kontroverzná Agáta Hanychová ukončila vzťah s lekárom, ktorý bol od nej o dva roky starší. Následne sa na sociálnej sieti drsne vyjadrila o chlapoch po 40-ke. A zrazu vyšlo najavo, že jej najnovší objav má už 53 rokov!

Len krátko po tom, čo ukončila Agáta Hanychová vzťah s lekárom Andrejom Nikovom, prevalilo sa, že opäť nie je sama. A dokonca sa nesnažila svoj nový vzťah ani zapierať a médiám potvrdila, že naozaj tvorí pár s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom. 

Drsné slová o mužoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Mnohých tento vzťah so starším mužom prekvapil. Agátina mama Veronika Žilková v tom má však jasno. „Jediné, čo k tomu môžem povedať, je, že sa k sebe veľmi hodia,” vyhlásila pre Blesk. 

Ibaže len pár dní predtým, ako sa tento vzťah prevalil, to vyzeralo tak, že Hanychová by mala problém začať si niečo s chlapom nad 40 rokov. V živom vysielaní na sociálnej sieti sa totiž rozprávala s Ornellou Koktovou, ktorej manžel má 65 rokov. Ona sama bude mať budúci rok 30. 

„Aké to je, mať takto starého chlapa? Mne sa zdá, že starí chlapi strašne smrdia, že chlapi od štyridsiatky vyššie smrdia zatuchlinou,” zahlásila podľa extra.cz do éteru Agáta, ktorá sa však už v tom čase stretávala s 53-ročným Soukupom. 

Drsné slová o mužoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu