Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Polícia pátra po dvoch mladých ľuďoch: Nevideli ste Petra (17) a Marcelu (29)?

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TORNAĽA/KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 17-ročnom Petrovi, ktorý je chovancom Reedukačného centra v Tornali. Nezvestný je od konca apríla, zdržiavať sa môže v meste Košice. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Nezvestný mladík sa do reedukačného centra nevrátil z dovolenky, ktorá mu bola udelená do 27. apríla. Doposiaľ sa zdržiava na neznámom mieste, podľa polície pravdepodobne v meste Košice. Peter je vysoký 178 centimetrov a je strednej postavy. Má čierne krátke vlasy a hnedé oči.

archívne video

Nočné pátranie po stratenom skialpinistovi v Západných Tatrách (Zdroj: hzs.sk)

"Akékoľvek informácie o nezvestnom oznámte na známom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru," žiada polícia.

Polícia pátra po 17-ročnom Petrovi
Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po 17-ročnom Petrovi  (Zdroj: TASR/KR PZ v Banskej Bystrici)

Polícia pátra po 29-ročnej Marcele Síkeľovej z Kysuckého Nového Mesta

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 29-ročnej Marcele Síkeľovej z Kysuckého Nového Mesta. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová, na menovanú vydal Okresný súd Žilina príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Polícia pátra po 29-ročnej Marcele
Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po 29-ročnej Marcele  (Zdroj: KR PZ v Žiline)

"Akékoľvek informácie o hľadanej žene môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej stránke polície," uviedla Kremeňová.

Viac o téme: PátraniePolícia MarcelaPeter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu