Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otvorená spoveď legendárneho Bon Joviho: Opísal svoj bujarý život... Nie som žiadny svätec!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Legendárny hudobník Jon Bon Jovi (62) prežil kariéru, akú mu môže závidieť množstvo slávnych osobností. Počas nej bola jeho veľkou oporou manželka Dorothea Hurley (61), ktorá mala podľa jeho najnovšieho rozhovoru poriadnu trpezlivosť a tolerovala mu aj prešľapy, ktoré by väčšinu vzťahov zrejme ukončili.

Aj napriek svojmu bujarému životnému štýlu je legendárny hudobník už viac ako 35 rokov v manželstve s Dorotheou Hurley. S tou sa spoznal už na strednej škole a bola to láska na prvý pohľad, ktorá toho vydržala poriadne veľa. 

To potvrdil aj samotný Jon Bon Jovi, ktorý povedal, že počas manželstva rozhodne nebol svätec a prešli mu aj veci, ktoré by iné vzťahy zrejme nadobro ukončili. Pre ABC News priznal aj niečo, čo doteraz nikdy nepovedal. 

„Nehovorím, že v mojom živote nebolo 100 žien. Bol som rocková hviezda, nie som svätec. Som Jon Bon Jovi," povedal hudobník, ktorý prezradil, že sa cíti, akoby mu v jeho manželstve bola odpustená vražda.

„Nikdy sa nebála mi povedať veci, ktoré sa jej nepáčili. Vždy bola pri mne, keď som sa dostal na dno. A ja som bol pri nej, keď sa to stalo jej. Nezáležalo na tom, kde som sa v mojej kariére nachádzal, či som stúpal alebo padal, išli sme tam vždy spolu," uviedol spevák na adresu svojej milovanej manželky.

Jon Bon Jovi, Dorothea Hurley
Zobraziť galériu (2)
Jon Bon Jovi, Dorothea Hurley  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jon Bon Jovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu