Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

SMRŤ obľúbenej moderátorky (†43): Fanúšikom to sama oznámila! Jej slová trhajú srdce

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

DUBLIN - Vedela, že jej koniec sa už blíži! Aideen Kennedy (†43), ktorá bola v Írsku obľúbenou moderátorkou, v sobotu prehrala svoj boj s chorobou. Deň pred tým, svojim followerom oznámila, že sa vrátila z nemocnice domov, aby tam mohla v pokoji umrieť...

„Takže, nevyvíja sa to dobre a je mi tak zle, ako keď som išla do nemocnice. V podstate idem domov zomrieť, ale dostanem paliatívnu starostlivosť. Deti o tom vedia. Ak na ne niekedy narazíte, dávajte na nich pozor. Sú to tie najláskavejšie a najmilšie deti,” napísala vo svojom poslednom príspevku Aideen Kennedy, ktorá po sebe zanechala syna Jacoba a dcéru Evu. 

V sobotu totiž svoj boj s chorobou prehrala. 

Aideen Kennedy
Zobraziť galériu (2)
Aideen Kennedy  (Zdroj: Twitter)

Za sympatickou blondínkou smútia nielen jej kolegovia, priaznivci a deti, ale aj milovaní rodičia. Ako Aideen v minulosti prezradila, tí sa v minulosti museli vyrovnať so smrťou svojich troch detí. „Moji súrodenci zomreli mladí. Brat Dara mal 35 rokov, keď mal nádor na mozgu. 44-ročná sestra Fiona krátko po ňom zomrela na rakovinu. Mali sme brata Roryho, ktorý ako ročný zomrel pri tragickej nehode,” uviedla v jendom z rozhovorov redaktorka a moderátorka. 

Viac o téme: Aideen Kennedy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu