Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Už sa neskrývajú! NOVÝ PÁR, ktorý sa nám podarilo odhaliť: Horúce BOZKY na verejnosti!

Viléma Šíra a Sylviu Šulíkovú sme spolu prichytili na Bratislavských módnych dňoch. Zobraziť galériu (8)
Viléma Šíra a Sylviu Šulíkovú sme spolu prichytili na Bratislavských módnych dňoch. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ešte začiatkom mája sme na Topkách informovali, že tanečník z markizáckeho Let's Dance Vilém Šír (21) má zrejme nový objekt záujmu. Po rozchode s kolegyňou z Love Islandu Nikol Treterovou (22) sme ho prichytili v spoločnosti 1. vicemiss Universe SR 2021 Sylvie Šulíkovej. Dvojica sa vtedy odpovedi na otázku, či tvorí pár, vyhla. No už sa neskrýva - pozrite ako si spolu hrkútajú!

Začiatkom mája sme na Topkách informovali, že tanečný partner Zuzany Kubovčíkovej Šebovej, Vilém Šír, si nedávne Bratislavské módne dni užíval v spoločnosti 1. vicemiss Slovensko 2021 Sylvie Šulíkovej. A spolu aj odišli domov. Na priamu otázku, či tvoria pár, sa však dvojica vtedy nevyjadrila. No teraz je už všetko jasné. 

Český tanečník a slovenská misska sa bok po boku ukázali aj na minulotýždňovom podujatí Real Fight Arena v bratislavskom NTC-čku. No hoci ani tentokrát nepotvrdili, že by boli oficiálny pár, markizáckej Smotánke sa podarilo natočiť zábery, ktoré hovoria za všetko. Dvojica si totiž vymieňala horúce bozky a vrúcne objatia. Po tomto je jasné, že rozhodne nie sú iba kamaráti. 

Už sa neskrývajú! NOVÝ
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Už sa neskrývajú! NOVÝ
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Sylvia ŠulíkováVilém Šír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu