Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pre pozornosť urobí všetko! Slávna speváčka na nákupoch: Len v čiernych tangách a PLACHTE!

Doja Cat Zobraziť galériu (4)
Doja Cat (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Speváčka a textárka Doja Cat (28) patrí k hviezdičkám, ktoré na seba všemožnými spôsobmi strhávajú pozornosť. Miluje, keď je objektom záujmu, čo sa snaží docieliť odvážnymi či uletenými outfitmi. V týchto dňoch si odfarbená blondínka vyšla na luxusné nákupy ku Cartierovi a... Bola len v posteľnej plachte a čiernych tangách!

Galéria: Doja Cat

Nemala čo na seba? Doja Cat rozhodne nepatrí medzi šedé myšky. Práve naopak - obľubuje extravagantné outfity, ktorými púta pozornosť. Paparazzov miluje a škandály doslova vyhľadáva. Nie je tak ničím výnimočným, keď sa na verejnosti objaví v outfite, ktorý viac ohľaduje, ako zakrýva. Najnovšie ju fotografi nafotili v uliciach New Yorku... 

A pohľad na ňu bol naozaj bizarný. V daždivom počasí sa vydala na nákupy luxusných šperkov Cartier. Ktovie však odkiaľ išla - do obchodu totiž dorazila bez akéhokoľvek oblečenia, na sebe mala len bielu posteľnú plachtu, ktorú si pridŕžala tak, aby jej zahaľovala to najintímnejšie z tela. Zozadu jej však aj tak odhaľovala čierne tangá. No a k tomuto "outfitu" si speváčka dala už iba čierne lodičky. 

Pre pozornosť urobí všetko!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Pre pozornosť urobí všetko!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Doja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu