Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

I. vicemiss mieri na svetové finále: Vyjadrila sa k vzťahu s tanečníkom z Let's Dance… ROZCHOD?!

Sylvia Šulíková sa ešte pred pár mesiacmi túlila k tanečníkovi Vilémovi Šírovi. Zobraziť galériu (13)
Sylvia Šulíková sa ešte pred pár mesiacmi túlila k tanečníkovi Vilémovi Šírovi. (Zdroj: Ján Zemiar/ Videoarchív TV Markíza)

BRATISLAVA - Sylvia Šulíková (25) ako I. vicemiss Slovensko 2022 nás bude reprezentovať na svetovom finále Miss Intercontintental, ktorého 50. ročník sa bude konať v Egypte. Okrem toho ako sa slovenská kráska pripravuje, nám prezradila aj čosi z jej súkromného života. Vyjadrila sa k jej vzťahu s tanečníkom Vilémom Šírom (21), ktorého verejnosť registruje z markizáckej šou Let's Dance.

Rozhovor so Sylviou Šulíkovou (Zdroj: Ján Zemiar)

Niet pochýb, že Slovenky patria medzi tie krajšie ženy na tejto planéte a naša krajina veru nimi disponuje v dostatočnej miere. Potvrdila to aj mladá Sylvia Šulíková, ktorá pred rokom získala titul I. vicemiss Slovensko. V týchto dňoch sa pripravuje dobiť svetovú súťaž krásy ako Miss Intercontinental v letovisku Sharm El Sheikh v Egypte.

I. vicemiss mieri na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Okrem poroty si však pôvabná Bratislavčanka nedávno získala aj srdce tanečníka Viléma Šira, ktorý sa do povedomia dostal, najskôr cez reality šou Love Island a neskôr ako tanečný partner herečky Zuzky Kubovčíkovej Šebovej v markizáckej šou Let's Dance.

I. vicemiss mieri na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Videoarchív TV Markíza)

I. vicemiss mieri na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Videoarchív TV Markíza)

No v reálnom živote bol po boku už spomínanej sexi missky Sylvii Šulíkovej. No zdá sa, že sa tam neohrial príliš dlho. Sylviu sme vyspovedali počas príprav na jej celosvetovú súťaž a keďže blondínka už minulý rok predviedla tanečné kreácie počas voľnej disciplíny, tak nám to nedalo a spýtali sme sa, či ju tentokrát pripravoval aj Vilém. A ako to medzi nimi vlastne je? Jej odpoveď nás zarazila.

„Je to pravda, že minulý rok som tancovala a asi prvýkrát v mojom živote na takomto prenose. Zatiaľ neviem, či tam budeme mať talentové skúšky a ak áno, išla by som znova do toho tanca, pretože myslím si, že pohybovo by som to určite nejak zvládla, ako čokoľvek iné, takže tanec by som si určite zvolila,“ povedala pre Topky.sk pôvabná Sylvia, ktorej stále zostala láska k tancu. A ako je to s Vílémom?

„Viléma Šíra pozdravujem je to môj veľmi dobrý kamarát, priateľ a zoznámili sme sa na Let’s Dance. Videla som ho naposledy dávnejšie 2-3 mesiace dozadu, takže podporuje ma maximálne mentálne, že mi drží palce, za čo mu veľmi pekne ďakujem,“ vyhýbala sa diplomaticky otázke I. vicemiss, no nakoniec sa vyjadrila k ich vzťahu.

„Spoznali sme sa na Let’s dance a tam to vlastne skončilo,“ prezradila nám Sylvia. Ako sa hovorí, tam kde niečo končí, niečo nové aj začína. Pre Sylviu je to v najbližších dňoch celosvetová súťaž krásy a my jej samozrejme budeme držať palce. To ako sa na to Sylvia pripravuje, ale aj čím sa chystá ohúriť porotu, sa dozviete v rozhovore vyššie.

I. vicemiss mieri na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Berta Švarc)

Viac o téme: Sylvia ŠulíkováVilém Šír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu