Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

NOVÁ ŽENA po boku Vinczeho: S touto sexi KOČKOU bude moderovať Let´s Dance!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! Hoci to spočiatku pôsobilo dojmom, že moderátorom tanečnej šou Let´s Dance bude len Viktor Vincze (31), Markíza aktuálne predstavila aj jeho moderátorskú partnerku. Čo na ňu hovoríte?!

Ako televízia na svojom portáli markiza.sk prezradila, túto skvelú príležitosť dostala herečka a rádiová spíkerka Martina Zábranská, známa pod prezývkou Maca. Tá sa v rozhovore netajila tým, že je fanúšikom tanečnej šou od prvej série, ktorú sledovala ešte ako malé dieťa. 

NOVÁ ŽENA po boku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď sa dozvedela, že bude moderovať aktuálnu 7. sériu, neskrývala nadšenie. „Zrazu som mala ohňostroj v hlave, ale snažila som sa zachovať serióznu tvár. Hneď, keď som položila telefón, som od radosti začala kričať na celý byt,” prezradila krásna brunetka. 

Maca sa s Viktorom doposiaľ osobne nepoznala. Prvýkrát sa stretli na kastingu. „Celkom nám to po tej pracovno-chemickej stránke klapalo. Viktor je sympatický, v pohode a počúvam na neho len samé chvály, takže sa teším,” dodala. 

27-ročná Martina Zábranská, známa pod prezývkou Maca, pôsobí vo Fun Rádiu. Televízni diváci ju môžu poznať aj zo seriálu RTVS s názvom Priznanie. Markíza ju tiež obsadila do pripravovanej seriálovej novinky s názvom Svätý Max, kde stvárni sexi policajtku. 

Martina Zábranská účinkuje v seriáli Priznanie.
Zobraziť galériu (4)
Martina Zábranská účinkuje v seriáli Priznanie.  (Zdroj: RTVS)

Martina Zábranská ako sexi policajtka v seriáli Svätý Max.
Zobraziť galériu (4)
Martina Zábranská ako sexi policajtka v seriáli Svätý Max.  (Zdroj: RTVS)
 

Viac o téme: Let´s DanceViktor VinczeMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu