Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vincze dal Markíze košom: Tak TOTO jednoznačne robiť NECHCE!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (3)
Viktor Vincze (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Viktor Vincze sa prekvapivo stal moderátorom siedmej série tanečnej šou Let’s Dance. Ešte predtým dostal od televízie Markíza inú ponuku, no tú rázne odmietol.

Televízia Markíza po viac ako 4 rokoch znovu priniesla na svoje obrazovky šou Let’s Dance. Tú najčastejšie moderovala dvojica Martin Pyco Rausch a Adela Banášová, dnes už Vinczeová. Moderátorku raz nahradila Zuzana Fialová, keď Adela v tretej sérii predvádzala svoje zručnosti na parkete. V piatej sérii zas Pyca kvôli pracovným povinnostiam u konkurencie vystriedal Libor Bouček. 

Vincze dal Markíze košom:
Zobraziť galériu (3)

Aktuálne Adela Vinczeová sedí v porote a moderátorkou je Martina Zábranská. A jej partnerom sa nečakane stal Viktor Vincze. 

Nejde pritom ale o prvú ponuku, ktorú od Markízy v súvislosti s tanečnou šou dostal. Aktuálne sa ho jeden z fanúšikov spýtal, či by si Let’s Dance vyskúšal aj ako súťažiaci, keby prišla ponuka. „Aj prišla v poslednej sérii, no poďakoval som sa a odmietol,” prezradil Vincze.

Za všetkým je evidentne jeho nechuť tancovať a učiť sa choreografie. Pri ďalšej otázke, či náhodou nepredvedie aj on nejaké tanečné vystúpenie, totiž zareagoval jednoznačne: „Dúfam, že nie.”

Vincze dal Markíze košom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VV/Tv Markíza)

Viktor pritom už dokázal, že nie je tanečné drevo. Veď v šou Tvoja tvár znie povedome nielen spieval, ale k vystúpeniu patrili aj tanečné kroky. Evidentne sú mu však "pesničkové" choreografie bližšie ako spoločenské tance. Tým sa podľa popísaných reakcií jednoznačne snaží vyhýbať. 

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu