Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké odhalenie! ŠTVRTÝ POROTCA markizáckeho Let's Dance: Mega hviezda zo zahraničia!

V porote markizáckeho Let's Dance bude sedieť aj hviezda zo zahraničia.
V porote markizáckeho Let's Dance bude sedieť aj hviezda zo zahraničia. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza vrcholí s prípravami na štart novej série tanečnej šou Let's Dance. Mená účinkujúcich, moderátora aj katov sú už známe, ale... Zoznam nebol kompletný. Na verejnosť sa najnovšie dostala informácia, že porotu doplní aj štvrtý člen. A je ňou veľká hviezda zo zahraničia!

Galéria: Kompletná zostava novej série šou Let's Dance:

Už 6. marca štartuje na obrazovkách televízie Markíza obľúbená tanečná šou Let's Dance. Predstaví sa v nej 11 známych Slovákov a hodnotiť ich bude trojčlenná porota... Teda aspoň doteraz bola taká informácia. Najnovšie sa však ukázalo, že Jána Ďurovčíka, Tatianu Drexler a Adelu Vinczeovú doplní ešte štvrtý člen. A nie len tak hocijaký.

Markíze sa totiž podarilo do šou zlákať veľkú zahraničnú hviezdu. „Predstavujeme vám štvrého porotcu šou Let's Dance Jorgea Gonzáleza,“ zverejnili na sociálnej sieti Instagram. Ide o kubánskeho choreografa a modela žijúceho v Nemecku a patrí k najpopulárnejším osobnostiam šoubiznisu. Za porotcovským stolom nemeckej verzie Let's Dance sedí už 10 rokov. 

A, prekvapivo, blízko má aj k našej krajine. „Odkedy som študoval v Bratislave, držím si Slovensko, ľudí a kultúru v srdci. Cítim sa, ako by osm sa vracal domov,“ prekvapuje štvrtý porotca projektu. 

 

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu