Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na Farmu prišli NOVÍ SÚŤAŽIACI: Hneď skončila NAHÁ v posteli… VIDEO Prvý SEX?!

Hneď po ňom vyštartovala! Zobraziť galériu (4)
Hneď po ňom vyštartovala! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto nikto nečakal! Nie je žiadnou novinkou, že v istom čase sa k markizáckej Farme pridávajú noví súťažiaci. Približne pred mesiacom do zostavy farmárov pribudli štyria pastieri a každý si myslel, že týmto už šachovanie s dejom na statku skončí. Ibaže tentokrát tvorcovia zamiešali karty znova. Prvýkrát sa stalo, že na Farmu prišli ďalší nováčikovia!

Potom, čo zo statku kvôli zdravotným problémom odišla Peťa, si súťažiaci aj diváci mysleli, že na Farmu sa klasicky vráti niekto z ľudí, ktorí už vypadli. Účastníci však mali akési tušenie, že je možnosť, že príde niekto nový, keďže hospodár Martin naznačil, že potrebujú pomocníkov. A táto predstava sa im vôbec nepáčila. „Povedal, že nových. A množné číslo. To bola taká pomyselná facka,” krútila hlavou Stanka. 

Na Farmu prišli NOVÍ SÚŤAŽIACI: Hneď skončila NAHÁ v posteli… FOTO Prvý SEX?! (Zdroj: TV Markíza)

Hospodár Martin priviedol nových súťažiacich
Zobraziť galériu (4)
Hospodár Martin priviedol nových súťažiacich  (Zdroj: TV Markíza)

No a namiesto druhej šance pre niekoho zo starých farmárov na statok naozaj pricupkali dvaja nováčikovia. Tým prvým je 37-ročný Peťo z Nemšovej, ktorý na farmárov okamžite zapôsobil ako veľký sympaťák, no muži na Farme sa vyjadrili, že za veľkú konkurenciu ho nepovažujú. 

Na Farmu prišli NOVÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Druhou novou súťažiacou je 29-ročná Tereza, temperamentná čiernovláska z Veľkého Krtíša, ktorá je slobodnou mamičkou 9-ročnej dcérky. „Prišla som to sem trošku rozbúriť,” uviedla a bolo jasné, že s jej náturou Farma naberie úplne iné rozmery a poriadne zamieša kartami. A veru, dlho jej to netrvalo! Ukecaná tmavovláska sa netajila tým, že ju priťahuje východniar Miki. 

Na Farmu prišli NOVÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Miško mi je veľmi, veľmi sympatický. Asi je to vidno,” vyjadrila sa v upútavke, po čom nasledovali poriadne šokujúce a zároveň horúce zábery. Tereza totiž zjavne s Mikim skončila hneď v prvú noc v posteli. A úplne nahá, o čom svedčia zábery na jej holé prsia.

Viac uvidíte na konci upútavky vo videu vyššie a... Čo myslíte, prišlo rovno aj k prvému farmárskemu sexu? 

Viac o téme: TerezaMikiPeťoFarma 13
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu