Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Blondínka (27) si na koši našla záhadný odkaz: Keď zistila, čo znamená, hneď sa odsťahovala

(Zdroj: TikTok/bby.jade__)

ST JOHN'S - Mladá žena z Kanady bola nútená presťahovať sa opäť ku svojej mame po tom, čo si našla podivný odkaz napísaný na odpadovom koši. Keď zistila, čo znamená, dostala obrovský strach a bola nútená svoj dom aspoň na nejaký čas opustiť.

Jade Julesová zverejnila na TikToku video, ktoré zachytáva nápis "1F" v snehu pokrývajúcom kontajner pred jej domom v provincii Newfoundland. "Išla som vyhodiť smeti tak, ako to robím každé ráno. Toto som našla napísané na koši. Čo to, do pekla znamená? Číslo jeden a písmeno F," vysvetľuje vo svojom príspevku, ktoré má už viac ako 13 miliónov zhliadnutí. 

@bby.jade__

What does this mean? @dutchintheusa

original sound - Jade Jules

Keď zistila, aký odkaz tento symbol ukrýva, ostala absolútne vydesená. Viacerí užívatelia podotkli, že to zrejme znamená "one female", čiže jedna žena žijúca sama v dome, čo z nej robí ľahký terč pre kriminálnikov. "Znamená to, že vedia o tom, že v dome žiješ sama. Mala by si byť preto mimoriadne opatrná," napísala jedna osoba. Ďalší 27-ročnej Jade poradili, aby nápis zmazala a namiesto toho napísala "2M", čiže "dvaja muži". 

Porodila len 12-ročná školáčka! Otehotnela počas lockdownu, keď ju znásilnil podnájomník

Julesová incident nahlásila na polícii, ktorá ju taktiež varovala, aby bola ostražitá a dávala si pozor. Po tomto všetkom sa nakoniec rozhodla, že sa na istý čas vráti k mame. Zároveň sa poďakovala užívateľom za to, že ju upozornili na závažnosť odkazu, možno jej to zachránilo život. 

Viac o téme: OdkazVyhrážanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu