Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Porodila len 12-ročná školáčka! Otehotnela počas lockdownu, keď ju znásilnil podnájomník

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SANTANDER - Dvanásťročné dievča zo Španielska porodilo po tom, čo ho údajne znásilnil dospievajúci podnájomník. Stalo sa to počas lockdownu. Alarmujúce na celom prípade je aj to, že nikto z rodiny či učiteľov si tehotenstvo dievčiny nevšimol. Novorodenec zrejme pôjde na adopciu.

Minulú nedeľu školáčka zo severošpanielskej provincie Kantábria priviedla doma svet chlapca, informovali miestne médiá. Jej rodina netušila, že je tehotná. Mladá mamička aj dieťa sú zdravé. Otcom je 17-ročný chlapec, ktorý dievča údajne znásilnil. V tom čase žil s rodinou v spoločnej domácnosti ako podnájomník. 

Porodila len 12-ročná školáčka!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Sex s neplnoletou osobou je v Španielsku protiprávny, miestne úrady sa preto snažia zistiť okolnosti, ako dievčina otehotnela. Podľa všetkého sa tak stalo v marci, teda v čase lockdownu. Keď sa vrátila do školy, tehotenstvo si nevšimli ani učitelia, ani jej spolužiaci. Napriek neľahkým okolnostiam žiačka naďalej dosahovala dobré študijné výsledky. 

Mala celý život pred sebou: Znásilnené 11-ročné dievča porodilo dieťa a zomrelo!

Po pôrode bola prevezená do fakultnej nemocnice Marques de Valdecilla v meste Santander, kde sociálny pracovník vyhodnotil situáciu. Dievča bolo po zotavení prepustené domov, bábätko je stále pod lekárskym dozorom. Bude zrejme ponúknuté na adopciu.

Viac o téme: PôrodZnásilnenieTehotenstvo Španielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu