Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nevesta kráčala k oltáru, ale ten DETAIL na jej vlečke! Ľudia ostali totálne pobúrení

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/harperownly)

NASHVILLE - Nevesta, ktorá sa so svadobnou fotkou pochválila na Reddite, skončila ostro kritizovaná. Kráča uličkou až k oltáru oblečená v šatách s dlhou vlečkou, na ktorej leží jej malé dieťatko. Mnohí dúfajú, že dieťa nie je skutočné, inak by to považovali za naozajstné týranie. Žena ich ale sklamala.

Užívateľ Redditu pod prezývkou whatever9 zdieľal fotku, ktorá sa prvýkrát na internete objavila ešte v roku 2014. Je na nej zachytená nevesta z amerického štátu Tennessee, ktorá počas obradu na vlečke šiat ťahá svoje novonarodené dieťa uličkou. Ľudia sú zo záberu pobúrení a nevestu poriadne skritizovali. 

Nevesta kráčala k oltáru,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/harperownly)

"Pane Bože, povedzte mi, že to nie je skutočné dieťa. A ak je, tak čo to, sakra? Nikto nebeží k neveste, aby zachránil to dieťa?" znie jeden z komentárov. Ďalší sarkasticky dodal, že síce nie je odborník, ale je si istý tým, že deti v takomto veku by sa nemali vláčiť po podlahe. 

Romantická svadba sa zvrtla na poriadny trapas na FOTO: Mladomanželia, hanbite sa!

Nevesta sa svoj čin snažila obhájiť. Kritikom odkázala, že bola "chránená Kristom". "Robíme, čo chceme a kedy chceme. Pokiaľ stojí Kristus na našej strane, nič zlé sa nemôže stať," vyhlásila s tým, že jej bábätko, ktoré malo v tom čase iba jeden mesiac, bolo na šatách dobre zaistené.

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu