Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zať Karla Gotta (†80) prehovoril: Jeho dcéra vedela, že zomrie!

Dcéra Karla Gotta (†80) Dominika, vedela, že otec umiera. Zobraziť galériu (4)
Dcéra Karla Gotta (†80) Dominika, vedela, že otec umiera.

PRAHA – Hoci v utorok navždy odišiel, v srdciach rodiny a fanúšikov bude žiť naveky. Smrť Karla Gotta (†80) zasiahla najviac jeho manželku a dcéry. Dominika sa dokonca dáva dokopy vďaka liekom. Veľkou oporou je pre ňu jej manžel Timo. Podľa jeho slov maestrova najstaršia dcére vedela, že spevák zomrie.

1. október 2019 ostane pre rodinu Karla Gotta (†80) už navždy čiernym dňom, kedy prišli o milovaného človeka. Jeho manželka Ivana s dcérkami Charlotte Ellou a Nelly Sofiou odišli do zahraničia a najstaršie dieťa sa drží vďaka liekom. Redakcii TN.cz sa podarilo skontaktovať so zaťom božského Káju, ktorý mal svojho svokra veľmi rád.

Karel Gott bude najviac chýbať jeho manželke Ivane a dcéram.
Zobraziť galériu (4)
Karel Gott bude najviac chýbať jeho manželke Ivane a dcéram.  (Zdroj: TASR/Bohdan Kopčák)

Timo Tolkki, manžel Dominiky Gottovej, je pre ňu teraz obrovskou oporou. Svojho svokra videl naposledy počas oslavy majstrovho jubilea ešte v lete. „Boli sme u neho doma. Sedeli sme všetci na záhrade aj s jeho ženou Ivankou. Bol v takej dobrej kondícii. Ako vždy bol veľmi galantný. Bol to veľký džentlmen s nádherným hlasom,“ spomína na svokra hudobník.

Nielen dcéram, ale aj zaťovi Timovi bude veľmi chýbať napriek tomu, že jeho koniec takpovediac tušili. „Už pred týždňom prišla Dominika so slzami v očiach a hovorila mi, že jej tatino umiera. Takže to teraz očakávala. Zdrvená mi včera oznámila, že zomrel,“ prezradil Tolkki. Najstaršia Gottova dcéra tak vedela, že smrť jej otcovi dýcha na krk. Napriek tomu však nestihli priletieť z Fínska, aby sa ešte rozlúčili.

Timo Tolkki, manžel Dominiky Gottovej, mal svojho svokra veľmi rád.
Zobraziť galériu (4)
Timo Tolkki, manžel Dominiky Gottovej, mal svojho svokra veľmi rád.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Posledné zbohom mu tak dajú zrejme už len na pohrebe, hoci Timo sám ešte nevie, či priletí, aj keď sa prikláňa k možnosti áno. „Mal som ho tak veľmi rád. Ten jeho úsmev... Ten bol nezabudnuteľný. Zomrel v spánku v kruhu rodiny. To je snáď najkrajší spôsob, ako človek môže odísť,“ vyjadril sa Timo, ktorému bude legendárny Karel Gott chýbať.

Dominika Gottová znáša smrť otca veľmi zle. Oporou je pre ňu manžel Timo.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová znáša smrť otca veľmi zle. Oporou je pre ňu manžel Timo.

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu