Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna speváčka trpí: Zmizla jej milovaná dcéra!

Romina Power v časoch svojej najväčšej slávy. Zobraziť galériu (8)
Romina Power v časoch svojej najväčšej slávy. (Zdroj: YouTube)

SEDONA - Speváčka Romina Power je známa vďaka energickým talianskym hitom. Jej život však nebol úplne zaliaty slnkom. Po Vianociach v roku 1993 totiž zmizlo jedno z jej detí - dcéra Ylenia. V týchto dňoch jej dokument o exmanželovi Al Banovi pripomenul aj túto tragédiu.

Romina Power sa narodila 2. októbra 1951 v americkom Los Angeles. Jej otcom bol herec Tyron Power a mamou jeho druhá manželka, tiež herečka Linda Christian. 

Romina žila v Mexiku, Anglicku aj Taliansku. Práve tam spoznala svojho neskoršieho speváckeho kolegu a manžela Albana Carrisiho. Spolu vytvorili duo Al Bano a Romina Power. Ich najväčším hitom je pieseň Felicita. 

Dvojici sa v manželstve narodili 4 deti, o jedno ale záhadne prišli. Dcéra Ylenia, ktorá tiež cestovala po rôznych krajinách ako kedysi jej matka, totiž zmizla po vianočných sviatkoch v roku 1993 a rodičia ju už nikdy nevideli. Niektoré svedectvá tvrdia, že posledný raz bola videná živá okolo 6. januára 1994. Mala vtedy 23 rokov. 

Al Bano v roku 2006 povedal v jednom z rozhovorov, že jeho dcéra si pravdepodobne pod vplyvom drog siahla na život. Raz sa mu totiž priznala, že fajčí marihuanu. Romina sa ale so záhadným zmiznutím svojho dievčatka nevie dodnes vyrovnať. Necháva jej dokonca aj odkazy na instagrame. 

Slávna speváčka trpí: Zmizla
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram RP)

Pred pár dňami mal premiéru dokument o Al Banovi, ktorý sa samozrejme venoval aj jeho osobnému životu. „Keď sa narodila, cítil som veľkú radosť a keď odišla, bola to veľká bolesť,” zaznelo od speváka vo filme. Následne Romina zverejnila ďalšiu fotografiu so svojou najstaršou dcérou. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sweet Ylenia with the smile of an angel ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Romina Power (@rominaspower),

Romina a Al Bano sa rozviedli v roku 1999 a tým bola prerušená aj ich spoločná spevácka kariéra. Neskôr sa ale na pódiá opäť vrátili. 

Slávna speváčka trpí: Zmizla
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram RP)

Viac o téme: Romina Power
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu