Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Markíze bola medzi prvými: Takto vyzerá bývalá reportérka teraz!

Eva Černá Zobraziť galériu (6)
Eva Černá (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - S herectvom jej to nevyšlo, ale stala sa známou reportérkou, ktorá v Markíze pomáhala ľuďom s ich problémami v relácii Lampáreň. Už roky však Eva Černá (56) nepôsobí v mediálnej brandži. Občas ju ale stále vidno na spoločenských akciách.

Eva Černá sa narodila 11. októbra 1963. Snívala o kariére herečky a v roku 1982 vyhrala konkurz na dievčenskú rolu vo filme Brehy nehy. Tým však jej filmová kariéra skončila, ak nepočítame, že sa v roku 1997 mihla v americkom akčnom filme Peacemaker. 

Blondínka nakoniec vyštudovala ekonómiu. S televíziou prvý raz koketovala už v roku 1983, keď v STV robila asistentku produkcie. Potom sa viac než desať rokov venovala inej práci a v roku 1996 zakotvila v spravodajstve novovzniknutej televízie Markíza. Neskôr tri roky pôsobila v relácii Lampáreň. O svojej ére v Markíze napísala knihu Reportérkina spoveď. 

Patrik Herman a Eva Černá boli tvárami relácie Lampáreň.
Zobraziť galériu (6)
Patrik Herman a Eva Černá boli tvárami relácie Lampáreň.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V roku 2001 sa ale Černá rozhodla pre politiku. Vrhla sa do nej v rámci strany, ktorú založil bývalý riaditeľ televízie Markíza Pavol Rusko. Jej oblasťou zostali sociálne problémy ľudí. Dnes je bankovou ombudsmankou, ktorá pomáha ľuďom riešiť finančné problémy súvisiace s bankami. 

Doteraz sa objavuje na spoločenských akciách, naposledy na módnych dňoch v hlavnom meste. 

V Markíze bola medzi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Eva Černá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu