Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Začiatok sezóny ako z hororu: Manželia ukázali FOTO dovolenky na Korfu, skutočné peklo

Jayney a Mick Clarkovci Zobraziť galériu (4)
Jayney a Mick Clarkovci (Zdroj: Twitter/Jayney Clark)

KORFU - Mick a Jayney (50) Clarkovci z Cranbrooku v anglickom Devone tvrdia, že uviazli v letovisku na gréckom ostrove Korfu, pretože si nemôžu dovoliť odletieť domov skôr. Ako sa totiž ukázalo, vysnívaná dovolenka vôbec nesplnila ich predstavy. V hoteli netečie voda a okolie je posiate stavebným odpadom. Na Twitteri zdieľali aj fotografie z miesta, ktoré bývalý vojak Mick prirovnal k vojnovej zóne v Bosne, kde pôsobil v roku 1994.

Manželia dovolenkovali na Tenerife: FOTO Žena teraz bojuje o život, nečakaná komplikácia

Manželia prileteli na ostrov v piatok, pričom za týždňový all-inclusive pobyt v štvorhviezdičkovom hoteli zaplatili 499 libier (cca 585 eur). Suma sa im síce zdala podozrivo nízka, ale cestovka ich ubezpečila, že všetko je v poriadku. Mick a Jayney sa však na vlastné oči presvedčili, že realita v Agios Gordios je úplne iná.

Začiatok sezóny ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Ostatní hostia zaplatili každý 200 libier, aby mohli odletieť domov už dnes. Také to tu je zlé. Dve dievčatá z Cheshire prišli v rovnakom čase ako my a boli také rozrušené, že si zaplatili let na vlastné náklady,"  uviedla Jayney pre DevonLive.

Začiatok sezóny ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vysvetlila, že keď uvideli ešte minulý rok reklamu na internete na túto dovolenku s odletom z Exeteru, ako prvé si pomysleli, že je to príliš dobré, aby to bola pravda, ale objasnili im, že je to preto, lebo ide o prvý týždeň letnej sezóny a snažia sa tým navnadiť ľudí.

Jayney dodala, že hotel je síce vo vnútri pekný, ale už tri dni im netečie voda a zvyšok strediska je v podstate zatvorený. Miestni obyvatelia pritom tvrdia, že dovolenková sezóna sa nezačne ešte tak ďalšie dva týždne.

Začiatok sezóny ako z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jayney trpí ochorením krvi, pre ktoré musela dať aj výpoveď v práci, takže niet sa čo čudovať, že rodina musí šetriť. Navyše stres z tejto dovolenky spôsobil, že sa u nej opäť objavili symptómy.

„Je nám ľúto skúseností pána a pani Clarkovcov na Korfu. V súčasnosti skúmame ich znepokojenie a čoskoro sa s nimi skontaktujeme, aby sme túto záležitosť vyriešili," citoval DevonLive vyjadrenie hovorcu cestovnej kancelárie TUI.

Viac o téme: DovolenkaKorfu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu