Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Párik (33,†31) cítil na hotelovej izbe čudný smrad: Svadobná cesta na Srí Lanke s desivým koncom

Khilan Chandaria a Usheila Patelová Zobraziť galériu (4)
Khilan Chandaria a Usheila Patelová (Zdroj: FB/Khilan Chandaria/Usheila Patel)

SRÍ LANKA/LONDÝN - Khilan Chandaria (33) a Usheila Patelová (†31) sa zosobášili 19. apríla v Londýne a o štyri dni neskôr vyrazili na dvojtýždňové medové týždne na Srí Lanku. Dvojica sa ubytovala v päťhviezdičkovom hoteli Amari v pobrežnom meste Galle, no v izbe cítila čudný zápach. Neskôr prišlo zvracanie a nútený pobyt v nemocnici. Bohužiaľ, mladá žena zomrela na dehydratáciu. Novomanžel sa nemôže vrátiť späť do Veľkej Británie skôr, než budú vykonané ďalšie testy, hoci nie je zatknutý, ani z ničoho obvinený.

Začiatok sezóny ako z hororu: Manželia ukázali FOTO dovolenky na Korfu, skutočné peklo

„Úrady so mnou nezaobchádzajú ako s vinníkom, ale ani ako s obeťou. Nechcem odísť bez nej. Stále sa s ňou v noci rozprávam, keď sa dívam na hviezdy. Mali sme byť spolu po zvyšok našich životov," uviedol zronený mladík pre The Sun.

„Dvaja zdraví novomanželia odišli na svadobnú cestu a o niekoľko dní nás naša krásna dcéra opustila. Z oblakov do totálneho pekla. Len chceme naposledy vidieť našu milovanú dcéru," uviedli Patelovej rodičia.

Párik (33,†31) cítil na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Khilan Chandaria/Usheila Patel)

Pár sa stretol cez zoznamovaciu aplikáciu Tinder v roku 2016. O dva roky neskôr požiadal Chandaria svoju vyvolenú o ruku. Svadbu mali 19. apríla v severnom Londýne a neskôr sa vybrali na svadobnú cestu na Srí Lanku, za ktorú zaplatili 6600 libier (cca 7650 eur).

Párik (33,†31) cítil na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Khilan Chandaria/Usheila Patel)

Na anglickom letisku Heathrow si dvojica kúpila vodku a Sprite. Po príchode do hotela Amari, v ktorom stojí jedna noc okolo 100 libier, si všimla čudný zápach. Bola privolaná upratovačka aj údržbársky tím a po ich odchode si dvojica dala spolu sendvič a hranolčeky.

Krátko nato novomanželia ochoreli. Podľa Chandariu dostali horúčku a začali zvracať krv. O tretej hodine nadránom privolali telefonicky pomoc a nakoniec skončili v nemocnici. Ženu potom previezli do väčšieho zariadenia, ale lekári ju už nedokázali zachrániť. Pitva ukázala, že zomrela na dehydratáciu.

Párik (33,†31) cítil na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Khilan Chandaria/Usheila Patel)

Hoci prechádzajúce recenzie hostí hovorili o tom, že v hoteli došlo k otrave jedlom, hovorca ubytovacieho zariadenia sa pre The Sun vyjadril, že minulý mesiac bola odobrená bezpečnosť ich potravín. O prípade bolo informované aj britské ministerstvo zahraničia, ktoré poskytuje rodine zosnulej pomoc.

Viac o téme: DovolenkaSvadbaHotelMedové týždne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu