Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia pátra po brutálnej vrahyni: VIDEO Zostúpila z motorky a zmasakrovala päť ľudí ako bábky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

MEXIKO - Oslava výročia sobáša sa zmenila na krvavý masaker, pri ktorom rukou vrahyne zahynulo päť mladých ľudí. Poprava sa uskutočnila v pondelok večer na ulici Guadalupe Victoria v meste Minatitlan v mexickom štáte Veracruz. Strašné momenty boli zachytené na video. Identita obetí ani páchateľky neboli zverejnené. Žena sa po vražde vyparila a polícia po nej pátra.

Začal sa súd s legendárnym narkobarónom El Chapom: Zo slov svedkov o jeho krutostiach mrazí

Anonymný vojenský zdroj pre noviny El Universal uviedol, že k streľbe došlo na párty na počesť výročia sobáša jednej z obetí.

Vrahyňu vidno ako spolujazdkyňu na jednej z motoriek, na ktorých prifrčal k miestu incidentu ženský gang. Po zosadnutí bez slova začala páliť do ľudí. Potom znovu nasadla a komando odišlo.

Polícia pátra po brutálnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Susedia, ktorí počuli výstrely, privolali Červený kríž a políciu. Aj keď pomoc prišla do niekoľkých minút, piati muži boli už mŕtvi. Dvoch zranených previezli do nemocnice. Vražda sa odohrala neďaleko školy. Vyšetrovanie stále prebieha.

Štát Veracruz, ktorého pobrežná hranica prechádza pozdĺž Mexického zálivu, je známy drogovými kartelmi, ktorých členova sa navzájom mučia a hromadne popravujú.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

V roku 2011 polícia objavila dva nákladné autá s 35 telami zaparkované pod podchodom v blízkosti nákupného centra, len dvadsať minút jazdy od miesta, kde sa odohrala pondelňajšia tragédia. V štáte sa v posledných rokoch našli aj masové hroby.

Kriminálne gangy dosiahli bezprecedentnú úroveň skazenosti za vlády bývalého guvernéra Javiera Duarte de Ochou. Duarte odstúpil v roku 2016 po vlne korupčných škandálov a vyhrážaní sa novinárom zabitým. Pred spravodlivosťou však unikol do zahraničia a mexická prokuratúra vypísala odmenu 15 miliónov pesos za informácie vedúce k jeho chyteniu. Napokon ho v apríli 2017 zatkli v Guatemale a o tri mesiace neskôr vydali do Mexika.

Viac o téme: OslavaPopravaVrahyňaMexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu