Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec v Porsche čakal na syna pred školou: FOTO Horor za bieleho dňa, vražda pred očami detí

Jim Donegan Zobraziť galériu (4)
Jim Donegan (Zdroj: FB/Jim Donegan)

LONDÝN - V utorok poludní došlo k vražde priamo pred očami desiatok ohromených detí, ktoré vychádzali z gymnázia v severoírskom Belfaste. Jim Donegan (†41) sa práve priviezol ku škole na svojom luxusnom Porsche Panamera približne v hodnote 90-tisíc eur, aby vyzdvihol svojho syna, keď sa odohrala scéna ako z gangesterky.

Polícia pátra po brutálnej vrahyni: VIDEO Zostúpila z motorky a zmasakrovala päť ľudí ako bábky

Dráma sa stala blízko gymnázia St. Mary v západnom Belfaste. Obeť práve zastavila svojho luxusného tátoša, ročník výroby 2017, keď vrah spustil streľbu. Ženatého otca dvoch detí trafilo niekoľko guliek, niektoré z nich do hlavy. Podľa polície bol v okamihu mŕtvy.

Miestne médiá tvrdia, že jeho smrť môže súvisieť s pretrvávajúcim konfliktom medzi dvomi zločineckými rodinami. Jim Donegan bol majiteľom spoločnosti zaoberajúcej sa nákladnou dopravou.

Otec v Porsche čakal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Jim Donegan)

Podľa portálu MailOnline polícia teraz hľadá strelca, ktorý mal na sebe reflexnú vestu so slovom ochranka na chrbte a ktorý z miesta činu odišiel pešo. Gymnázium je dnes zatvorené kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu a psychológovia poskytujú žiakom poradenské a podporné služby.

Otec v Porsche čakal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Jim Donegan)

Udalosť potvrdili aj severoírski záchranári s tým, že dostali hlásenie o incidente v utorok o 15.14 h. Okamžite na miesto vyslali sanitku. Do nemocnice však už nikoho neprevážali. Obeť streľby bola zabitá okamžite.

Otec v Porsche čakal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Jim Donegan)

Polícia frekventovanú cestu uzavrela. V oblasti sa nachádzajú dve základné a materské školy. Miesto tragédie bolo ohradené kovovou prenosnou stenou, ktorá blokovala zvedavcom výhľad. Forenzní experti zaisťovali stopy dlho do noci. Polícia zatiaľ nezverejnila motívy útoku, ani to, kto by zaň mohol byť zodpovedný.

Viac o téme: ŠkolaVraždaPorscheBelfast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu