Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kolaps v markizáckej šou: Farmárka sa zrútila a upadla do bezvedomia!

Jedna z farmárok odpadla a museli ju kriesiť záchranári. Zobraziť galériu (6)
Jedna z farmárok odpadla a museli ju kriesiť záchranári. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jubilejná desiata Farma je v plnom prúde a diváci sa rozhodne majú na čo pozerať! Okrem toho, že zúri boj medzi celebritami a chudobnými a verejnosť mala možnosť sledovať už aj prvý sex medzi účastníkmi, nie je o vypäté situácie vôbec núdza. Ďalšou je kolaps jednej z farmárok!

Farmári zažili šok! Jedna zo súťažiacich, Monika Siposová, totiž z ničoho nič stratila vedomie a spadla na zem ako hruška. Spoluhráči a súperi v jednom, najmä Michal Gejdošech a Imro Zambo, sa jej snažili pomôcť a vzkriesiť ju. Hoci sa im podarilo na moment farmárku prebrať a dostať z nej aspoň odpoveď, kde sa nachádza, bol nutný zásah záchranárov.

Monika sa zviezla na zem, pomôcť sa jej snažili farmári.
Zobraziť galériu (6)
Monika sa zviezla na zem, pomôcť sa jej snažili farmári.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Čiernovláska sa pár dní sťažovala na to, že ju bolí hlava. Pravidelne do seba pumpovala lieky proti bolesti a tiež magnézium. Ani to však nedokázalo predísť kolapsu, ktorý bol pravdepodobne zapríčinený vysokými horúčavami a nepravidelným pitným režimom.

Napriek tomu, že zdravotník strávil pri Monike dosť veľa času, kým ju vyšetril, odmeral tlak, naordinoval lieky a preniesol ju do tieňa, niektorí farmári si myslia, že len simuluje. Podľa nich sa jej nechce robiť a bojí sa duelu. Tridsaťsedemročná kaderníčka však nevyzerala na to, že by kolaps len hrala. Je preto otázne, či duel zvládne alebo bude nútená odstúpiť.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu