Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovský prúser markizáckej farmárky: Tučná POKUTA za útek domov?!

Lenka Horníková to v duelantskej chatke nezvládla a z Farmy ušla. Zobraziť galériu (7)
Lenka Horníková to v duelantskej chatke nezvládla a z Farmy ušla. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Koncom minulého týždňa čakalo na divákov markizáckej Farmy nečakané prekvapenie. V piatok sa mal odohrať duel medzi Miškou Štefánikovou (33) a Lenkou Horníkovou (20). K tomu však nedošlo - mladá tmavovláska totiž v noci ušla z Farmy a vybrala sa domov. Svojím činom si však poriadne zavarila. Hrozí jej poriadne tučná pokuta!

Televízia Markíza musela pred pár dňami na Farme riešiť nečakanú situáciu. 20-ročná Lenka Horníková, ktorá mala prežiť noc v provizórnej duelantskej chatke, totiž situáciu nezvládla. Svoj boj vopred vzdala a zvolila nešťastné riešenie - z markizáckeho statku jednoducho ušla domov. 

„Táto situácia sa udiala prvýkrát v histórii Farmy. Aby ste sa nebáli, Lenka už je doma so svojou maminou a dieťaťom,“ oznámila moderátorka Evelyn zvyšným súťažiacim. Nehovorila však celkom pravdu. Je síce fakt, že žiadny súťažiaci zo statku ešte neušiel z duelantskej chaty a tiež že sa žiadny nevybral domov, ale... 

Pred šiestimi rokmi, keď sa na obrazovkách vysielala ešte len tretia séria reality šou, z Farmy ušlo rovno osem súťažiacich. Stalo sa tak v posledný týždeň projektu, keď vypadnutí účastníci prišli pozrieť posledných bojovníkov na statok. No a tí sa rozhodli, že si odskočia do blízkej dediny po chľast.


Panika v Markíze: Farmári utiekli zo statku, kauzu chceli v telke ututlať!


A poriadne si tým zavarili. Porušili totiž zmluvné podmienky a televízia každému z nich naparila 15 000 eur pokutu. „Každý farmár, ktorý porušil pravidlá formátu a dobrovoľne opustil priestory statku, obdržal upozornenie o porušení zmluvy a tiež výzvu na úhradu pokuty vo výške 15 000 euro,“ znelo oficiálne stanovisko Markízy.

Zaujímalo nás preto, či podobné sankcie televízia vyvodí aj voči mladej mamičke. „Voči Lenke boli vyvodené dôsledky, ale výšku pokuty ani detaily zmluvy nezverejňujeme,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka televízie Markíza Michaela Hircová. Ak ale v Záhorskej Bystrici zvolia taktiku „na každého rovnaký meter“, tmavovláska si svojím činom poriadne skomplikovala život.

Viac o téme: Lenka Horníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu