Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hrôzostrašná smrť na festivale! Pitva odhalila šokujúcu pravdu, mladá Češka sa utopila vo vlastnom tele

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOOM – Na jednej z najväčších svetových osláv elektronickej hudby tragicky zahynuli dve mladé ženy. Po tom, čo Češka († 33) a Indka († 26) užili extázu, každá z nich sa utopila vo vlastnom tele. Obe návštevníčky Tomorrowlandu bojovali o život v nemocnici.

Tohtoročný hudobný festival Tomorrowland sa konal od 20. do 29. júla v belgickej obci Boom. Ako informujú zahraničné médiá, usporiadatelia hneď na jeho začiatku zaznamenali, že jedna z návštevníčok skončila v nemocnici v neďalekom meste Antverpy. Stav 33-ročnej ženy z Česka bol vážny. Žiaľ, napriek veľkej snahe lekárov 27. júla zomrela. Deň predtým skončila v nemocnici aj 26-ročná Indka, ktorá zomrela 31. júla na mŕtvicu.

Zábava na festivale.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ukázalo sa, že obe ženy sa predávkovali obľúbenou párty drogou - extázou. „Užitím extázy sa v telách oboch žien vytvoril hormón, ktorý spôsobil zadržiavanie vody v tele. Kombinácia drog, potenia, horúčav a možno aj tancovania spôsobila, že ženy vypili príliš veľa vody. To spôsobilo tzv. prevodnenie organizmu, ktoré zapríčinilo ich smrť,“ objasnila belgická polícia s tým, že obe ženy sa takpovediac utopili vo vlastnom tele.

Zábava na festivale.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Miestne médiá uviedli, že polícia prípad odložila, a to z dôvodu, že nie je možné vypátrať pôvod drogy, ktorú ženy užili.   

Viac o téme: FestivalBelgickoSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu