Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šokujúci odchod z televízie po 13 rokoch: Známy moderátor skončil v Markíze!

Markízu opúšťa známy moderátor Zobraziť galériu (7)
Markízu opúšťa známy moderátor (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Nečakané rozhodnutie! Známy športový moderátor Štefan Eisele (34), ktorý v televízii Markíza pracuje už 13 rokov, dal v týchto dňoch výpoveď. Pre mnohých jeho fanúšikov je to šokujúce rozhodnutie a Markíza tak prichádza o jedného z najlepších športových moderátorov a komentátorov.

Na Markíze ho už neuvidia! Od včera majú mnohí športoví diváci hlavu v smútku. Jeden z obľúbených moderátorov športových správ a komentátor žlto-modrej televízie Števo Eisele šokoval svojím nečakaním rozhodnutím. Rozhodol sa totiž po 13 rokoch odísť z televízie, o čom sám informoval svojich fanúšikov na sociálnej sieti.

Števo Eisele v Markíze končí
Zobraziť galériu (7)
Števo Eisele v Markíze končí

„Je to oficiálne: Milí priatelia, po výnimočných lucky 13 rokoch v športovej redakcii TV Markíza ma na konci júna čaká emotívna rozlúčka. Dobrovoľná, s čistým štítom, zdvihnutou hlavou a najmä pocitom dobre odvedenej práce. Som nesmierne vďačný za všetky príležitosti, zážitky, úžasné priateľstvá a špeciálne ďakujem za vašu divácku priazeň. Komentovanie F1 na Sport2 samozrejme fičí ďalej,“ napísal moderátor, ktorý bol aj niekoľkokrát nominovaný v prestížnych televíznych anketách, objavoval sa aj v Teleráne, Chart Show či v Pevnosti Boyard.

Zaujímalo nás preto, či okrem moderovania Formuly 1 má vo výhľade už aj nejaký nový džob a či súvisí so športom. „V prvom rade ďakujem od včera za stovky milých správ, cítim sa tak dôležito (smiech). V druhom rade sklamem všetkých, ktorí očakávajú nejaký pikantný normalizačný škandál. Žiadne také! Markíze som nesmierne vďačný, 13 rokov, preboha, veď to je môj najdlhší vzťah v živote,“ odvetil pre topky s úsmevom Eisele a pokračoval: „Videl som kus sveta, stretol perfektných ľudí a v športovej redakcii sa nám s kolegami podarilo zmáknuť viaceré vydarené projekty. Priznávam, že teraz je to trochu zvláštne, na jednej strane som samozrejme smutný, ale na druhej zdravo pyšný. Užijem si posledný mesiac a potom sa už teším na nové dobrodružstvá. V komentovaní F1 pokračujem, to je absolútna srdcovka.“ Nechajme sa prekvapiť, kde nakoniec zakotví. V novej práci mu želáme veľa šťastia.

Viac o téme: Tv MarkízaŠtevo Eisele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu