Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dojímavý odchod z televízie: Tento známy markizák bol posledný deň v Teleráne!

Števo Eisele sa rozlúčil s kolegami v Teleráne. Zobraziť galériu (7)
Števo Eisele sa rozlúčil s kolegami v Teleráne.

BRATISLAVA – V Markíze ho už neuvidíte! Známy športový moderátor Števo Eisele (34), ktorý v Záhorskej Bystrici pracoval dlhých 13 rokov a patril k najlepším športovým moderátorom a komentátorom, dal nedávno výpoveď a dnes sa v Teleráne objavil posledný raz. Priznal, že išlo o emotívnu rozlúčku, ktorá sa konala priamo pred divákmi.

Mnohí športoví diváci žlto-modrej televíznej stanice budú mať od dnes hlavu v smútku. Obľúbený komentátor a moderátor športových správ Števo Eisele  pred mesiacom šokoval svojím nečakaním rozhodnutím. Po 13 rokoch dal výpoveď a rozhodol sa odísť z televízie Markíza, o čom sám informoval svojich fanúšikov na sociálnej sieti.

Dnes sa na markizáckych obrazovkách objavil poslednýkrát. V Teleráne sa s ním rozlúčili mnohí jeho kolegovia, ktorí mu darovali aj veľavravný balón - v tvare formuly. Bolo vidieť, že emócie lomcujú každým v miestnosti. „Dnes má náš Števo posledné vysielanie.  Ďakujeme za 13 rokov jeho skvelej práce. Budeš nám chýbať, Števo!“ rozlúčili sa s ním markizáci.

Zaujímalo nás preto, ako sa cítil samotný Eisele a či mu nevybehla aj nejaká tá slzička. „Slza mi síce nevypadla, ale nechýbalo veľa! Pri poslednom vstupe som bol zrazu nervózny a s gučou v hrdle ako pri prvom vysielaní ešte dávno, dávno, v dobe kamennej,“ povedal topkám s úsmevom moderátor.

 „Ale kolegovci boli svetoví, strašne mi bude za nimi smutno, pretože sme boli ako rodina, a to nezažijete v živote často. A za tých 13 rokov sme toho navystrájali viac ako dosť. Na druhej strane, niečo končí a niečo nové začne, takže odchádzam ako hrdý markizák a teším sa na nové dobrodružstvá,“ dodal na záver Števo. Aj my želáme veľa úspechov v novej práci. Fotografie z rozlúčky v Teleráne nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: TeleránoŠtevo Eisele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu