Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zo slávnej Meryl Streep sa smeje celý internet: Keď uvidíte FOTO, pochopíte!

Meryl Streep Zobraziť galériu (5)
Meryl Streep (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je jasné, kde sa inšpirovala! Takto reagovali mnohí, keď zbadali outfit herečky Meryl Streep (68). Slávna hviezda zavítala na 90. ročník odovzdávania Oscarov v červenej róbe. Šaty v kombinácii s účesom a dioptrickými okuliarmi tvorili kombináciu, ktorá uživateľom sociálnych sietí pripomenula Dobrú vílu z rozprávky Shrek.

Čo na outfit Meryl Streep a kreácie ďalších hviezd hovorí profesionálna módna stylistka Andrea Ziegler? Módne (s)hity z Oscarov nájdete TU

Odovzdávanie Oscarov je udalosť, ktorá sa intenzívne rieši nielen v médiách. Búrlivo diskutovaná je tiež na rôznych sociálnych sieťach. Tam sa počas aktuálneho ročníka venovala pozornosť napríklad herečke Meryl Streep. 

Sympatická a talentovaná umelkyňa má na krku 70-tku, no pokojne si trúfla na šaty s hlbokým výstrhom. Diskutovaná však nebola jej odvaha, ale to, kde pri výbere róby hľadala inšpiráciu. Meryl totiž viacerým pripomínala Dobrú vílu z rozprávky Shrek. „Tak toto je zábavné! Podľa mňa dokonalá podoba,” znie jeden z príspevkov. „Meryl by do rozprávky dokonale zapadla,” pridávali sa ďalší. Čo na outfit oscarovej herečky hovoríte vy?

Zo slávnej Meryl Streep
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: twitter, SITA, DreamWorks)

Zo slávnej Meryl Streep
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: twitter, SITA, DreamWorks)

Viac o téme: Meryl StreepOscaryOscars90th Academy Awars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu