Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na vine sú blesky: Frajerka mladého herca ukázala prsia!

Ansel Elgort a Violetta Komyshan Zobraziť galériu (6)
Ansel Elgort a Violetta Komyshan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Podprsenku nechala doma! Prestížneho odovzdávania Oscarov sa zúčastnil aj herec Ansel Elgort (23), známy napriklad z filmu Na vine sú hviezdy. Spoločnosť mu na červenom koberci robila jeho priateľka Violetta Komyshan (23). Tá si obliekla na prvý pohľad obyčajné šaty, ktoré pod paľbou bleskou odhalili jej vnady.

(Ne)chcené odhalenie! Čierna látka a absencia spodnej bielizne tvoria zradnú kombináciu. Svoje by o tom vedela hovoriť nejedna hviezdička, ktorá na červenom koberci ukázala viac ako mala v pláne. Najnovšie sa k nim priradila aj Violetta Komyshan - priateľka herca Ansela Elgorta. 

Zaľúbenci tvoria pár už šesť rokov. Zoznámili sa na strednej škole. Ansel má na konte účinkovanie v počinoch Na vine sú hviezdy, Divergencia, Papierové mestá, či Baby Driver. A zdá sa, že o ňom ešte budeme dosť počuť. Jeho láska Violetta sa venuje tancu a baletu. 

Violetta Komyshan si pod šaty nevzala podprsenku. Blesky fotoaparátov sa postarali o to, že na fotkách jej je vidno prsia.
Zobraziť galériu (6)
Violetta Komyshan si pod šaty nevzala podprsenku. Blesky fotoaparátov sa postarali o to, že na fotkách jej je vidno prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ansel ElgortVioletta Komyshan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu