Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajná svadba Šebestovej a Ďuricu? Futbalista verejne: Som ženatý

Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica Zobraziť galériu (9)
Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica

BRATISLAVA – Prekvapil! Bývalý slovenský reprezentant Ján Ďurica a Miss Slovensko 2006 Magda Šebestová tvoria pár už 4 roky. Svoju lásku spečatili spoločným potomkom v máji 2015, keď sa im narodila dcérka Nina. Hoci po narodení dieťaťa plánovali aj svadbu, doposiaľ sa tak nestalo. Aspoň o nej nik verejne nevedel. Pred pár dňami na krste novej knihy o futbalovej reprezentácii Veľká kniha emócií však mnohí pri Ďuricovom profile ostali prekvapení. Uviedol totiž, že je ženatý. Zisťovali sme preto, či s Magdou mali tajnú svadbu.

Bývalá miss Magdaléna Šebestová a futbalista Ján Ďurica prežívajú krásne obdobie svojho života. Spoločne sa radujú z dvojročnej dcérky Niny, ktorá im rastie do krásy. Známy pár však nezabúda ani na to, aby svoj vzťah posunul ďalej, a tak sa rozhodol spečatiť ho aj na papieri. Hoci tak chceli urobiť hneď po narodení svojho prvorodeného potomka pred 2 rokmi, doposiaľ sa tak nestalo. Aspoň verejnosť o tom nevedela.

Nedávno však na krste novej futbalovej knihy Petra Šuríka s názvom Veľká kniha emócií ostali mnohí jeho fanúšikovia zaskočení. V profile hráča, ktorý si podľa našich informácií vyplňovali futbalisti sami, totiž pri mene Ján Ďurica v kolónke stav svieti slovo ženatý, čo sme si všimli aj my. A tak sme zisťovali, či sa s partnerkou Magdou tajne vzali. „Nie, nie, nemali sme svadbu. Neviem, kedy by sme ju spravili, keďže sme stále v Turecku,“ odvetila nám prekvapene Magda, ktorá však priznala, že o svadbe sa s Jánom rozprávajú.

Zaujímalo nás preto, či ju už majú aj naplánovanú na konkrétny dátum. „To je ťažko plánovať s ním, keďže on vôbec netuší, ako to bude ďalej s futbalom, keďže my sme stále v Turecku. Budeme plánovať, až keď bude isté, či skončí s kariérou celkovo, alebo nie. Lebo zatiaľ skončil s reprezentačnou, takže to uvidíme v budúcnosti. S futbalistami sa nedá takto plánovať dopredu program, uvidíme, či budeme mať v lete voľno, alebo nie, alebo či budeme stále v Turecku,“ prezradila  topkám Šebestová, ktorá sa s Jánom o knihe nebavila, no napriek tomu ju neprekvapilo, že si tam uviedol stav ženatý.

„Keď máte dieťa spolu, žijete spolu a bavíte sa o svadbe, tak už to beriete tak, že je to do budúcnosti, tá svadba už je len taký papier,“ uviedla kráska, ktorá spolu s futbalistom plánuje aj ďalšieho potomka. „Nad druhým bábätkom uvažujeme, plánujeme,“ povedala nám Magda, ktorá pri otázke, či už náhodou nie je tehotná, jemne zaváhala, pousmiala sa a odvetila: „Nie, aspoň zatiaľ o tom neviem.“ Nechajme sa preto prekvapiť, či dvojica skôr stihne svadbu alebo druhé dieťa.

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováJán Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu