Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dievčina mala rande pri Eiffelovke: Namiesto romantiky prišlo to najhoršie, čo sa žene môže stať

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Chvíle hrôzy prežila mladá žena, ktorá sa vybrala cez víkend na rande. Plná očakávaní išla na stretnutie, vtedy ešte netušila, že ju čaká najdesivejšia noc života. Do krovia ju zatiahli štyria muži a brutálne znásilnili.

Dievčina spoznala 17-ročného mladíka z Alžírska na sociálnej sieti. Po krátkom priateľskom písaní sa uplynulý týždeň v nedeľu dohodli, že sa stretnú v parku Champs des Mars pri Eiffelovej veži v Paríži. Myslela si, že budú "piť kolu, jesť jahody a hrozno". Keď dorazila na miesto, čakali na ňu štyria dospelí Alžírčania.

Prežila peklo

Dievčinu muži napadli, uniesli do krovia, kde ju zbili a zviazali. Ústa jej zviazali tiež, aby nemohla kričať. Doráňanú ju niekoľkokrát surovo znásilnili. Po tom, čo sa ohavní agresori mladej ženy sexuálne nabažili, nechali ju na mieste. Ako informuje leparisien.fr, úbohá žena takto prežila celú noc dobitá, nahá a zviazaná. V pondelok ráno ju započul pár, ktorý si prišiel do parku zabehať. Našli ju plačúcu a v zúboženom stave. 


Prečítajte si aj:

Prvé emotívne slová Daniela Lipšica krátko po nehode: Zrazil som chodca, priznal smutným hlasom


Pár zalarmoval políciu a záchranárov. Muži zákona rozbehli okamžite pátranie a v jednom z parížskych hotelov našli podozrivých mužov, ktorých už obvinili zo sexuálneho útoku. Mužov policajti zatkli ešte pred tým, než stihli utiecť do Nemecka. Dievčina je teraz v starostlivosti sociálky, pretože nedávno utiekla od matky z domu.   

Viac o téme: ZnásilnenieMigrantParížEiffelova veža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu