Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dvaja muži sú nezvestní: Oldřich je psychicky chorý, Milan odišiel na nákup a nevrátil sa

Nezvestní Oldřich Paulas a Milan Žovinec Zobraziť galériu (3)
Nezvestní Oldřich Paulas a Milan Žovinec (Zdroj: TASR, SITA)

PRIEVIDZA/PARTIZÁNSKE – Polícia žiada o pomoc pri pátraní po dvoch mužoch. Oldřich Paulas (45) z Prievidze trpí psychickou chorobou, odišiel z domu a viac o ňom nepočuli. Milan Žovinec (49) má dve pomocné barly, pretože trpí postihnutím dolných končatín.

Oldřich Paulas

Oldřich Paulas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 45-ročnom Oldřichovi Paulasovi z Prievidze. Oldřich Paulas odišiel 5. júna popoludní z miesta svojho trvalého pobytu na neznáme miesto, odvtedy nepodal o sebe žiadne správy a nie je známy jeho pobyt. Trpí psychickou chorobou. Informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. 

Paulas je vysoký asi 187 centimetrov, strednej postavy. Má modré oči, čierne prešedivené krátke vlasy, jemne zarastenú tvár a na pravej ruke mu chýba prvý článok palca. Naposledy mal oblečené modré rifle, červené tričko s krátkym rukávom, tenkú bundu modrej farby s bielymi pásikmi na hrudi a rukávoch, obuté mal čierne tenisky.  "Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzval Kudlička. 

Milan Žovinec 

Milan Žovinec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 49-ročnom Milanovi Žovincovi zo Skačian v okrese Partizánske. Milan Žovinec odišiel 25. mája dopoludnia z domu do Partizánskeho s tým, že si ide kúpiť topánky. Odvtedy sa svojmu otcovi, ani nikomu z rodiny neozval a nie je známe miesto, kde by sa mohol zdržiavať. Informovala dnes trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

"Milan má zdravotné problémy, má postihnutie dolných končatín po detskej mozgovej obrne. Používa dve pomocné barly," uviedla Antalová. Nezvestný je vysoký asi 165 centimetrov, obéznej postavy. Má hnedé, asi päť centimetrov dlhé vlasy. Naposledy mal oblečenú zimnú bundu hnedej farby, zimnú čapicu hnedej farby, ktorá bola čiastočne opotrebovaná nosením. Tiež rifle modrej farby, ktoré boli na niekoľkých miestach zašívané, červenú košeľu s páskami a s krátkym rukávom.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Partizánskom, na telefónnom čísle 0961253755," vyzvala trenčianska krajská policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: PátranieOldřich PaulasMilan Žovinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu