Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sťahujte sa v auguste, pôžičky berte v apríli: Toto nám odkazujú anjeli do roku 2015!

Bibiána Želisková
Bibiána Želisková (Zdroj: Foto: BŽ)

BRATISLAVA - V roku 2015 nás čaká prevrat v osobnom aj pracovnom živote. Mnohí z nás budú chcieť zmeniť zamestnanie a budú hľadať svoje životné poslanie. Mnohí sa budú uchyľovať k vyšším sféram a komunikovať s jemnohmotným svetom. Nový rok je veľmi vhodný i na plánovanie a narodenie detičiek, tie dostanú do vienka viac kreativity a umeleckých schopností. Slová a myšlienky, ktoré nám odkazujú anjeli, tlmočia liečiteľky Bibiána Želisková a Chloe.

Rokom 2015 pokračuje čas vnútorného prebudenia. Je potrebné naučiť sa komunikovať so svojím vnútrom, nebáť sa toho, čo tam je. Transformácia vedomia je potrebná pre každého jedného z nás, či už prostredníctvom seba alebo najbližších, ktorí nás k tomu povedú. Niektoré zmeny prídu pozitívne, niektoré negatívne, záleží od nás, čo si vyberieme. Tento rok je výnimočný tým, že k nám bude prúdiť viac lásky a veľa vecí sa bude presvetľovať.

Prelomovým mesiacom bude máj

V otázkach rodinného, ekonomického, či finančného zamerania zavládne viac pokoja, stability a rovnováhy, ktorá je predurčená osmičkovým rokom, teda rokom 2015. Zväzky sa budú rozpadať, ale nadväzne na to, prídu nové. Najväčším prelomovým mesiacom lásky je máj, kedy môže byť zvýšený počet sobášov, pretrvávajúc až do septembra, i napriek tomu, že podľa pranostík sa sobáše v máji neodporúčajú - tento rok je výnimkou.

Čakajme nový pohľad na život

Obavy a krízy budú väčšie v polovici roka, kedy nastane situácia, že „vyššie postavení určia nátlak na tých nižších“, netreba sa obávať. Všetky tieto strachy nás povedú ku fáze uvedomenia si nášho poslania. Mnohí z nás naberú novú odvahu, s nádychom príde nový pohľad na život, postupne vystúpi na povrch svetlo, ktoré presvieti naše srdcia a domovy. Odhliadnuc od terajšej finančnej krízy bude v rodinách panovať v prvom polroku akési usádzanie - uisťovanie, no v druhom polroku sa rodinné zázemia ustália. Na sťahovanie je vhodný august, pre nové pôžičky apríl, pre kúpu nehnuteľností skôr koniec roka - október, november, december. V otázkach financií však platí „pozor na zadné vrátka“, šetrnosť je teda namieste počas celého roka.

Pomáhajú nám anjeli i Panna Mária

Všetkým tým, ktorí sa budú trápiť kvôli odchodu svojich blízkych, s radosťou pomôžu v zármutku anjeli. Viac duší nám bude pomáhať z ríše zosnulých. Blízko stojí i pomoc Panny Márie, ktorá je nápomocná pri riešení každodenných otázok.

"Proste a bude vám dané. Pýtate sa akou formou? Zavolajte trikrát svojho vyvoleného anjela, napr. - Archanjel Michael! -, potom následne povedzte svoju prosbu a ukončite ju zvolaním - V mene lásky a svetla! -, to zopakujte trikrát," odporúča Bibiána a s láskou uzatvára: "Každému ochotne pomôžu jeho najbližší a najmúdrejší anjeli."

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu