Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO anjela strážneho: Ultrazvuk odhalil, čo žena skrýva v maternici

Na ultrazvuku je vraj babička Kathy Zobraziť galériu (2)
Na ultrazvuku je vraj babička Kathy (Zdroj: youtube, mirror.co.uk)

LONDÝN - Tridsaťtriročná Britka čakala svoje prvé dieťatko a pri tej príležitosti zašla do nemocnice na ultrazvuk. Nahrávku plodu si zobrala domov a opäť si ju s manželom v pokoji pozreli. Po chvíľke ale ostali v šoku. Zbadali na nej totiž tvár Johnovej starej mamy!

Lindsay a John McHaleovci prežívali najkrajšie obdobie svojho života. Ich rodina sa totiž mala rozrásť o ďalšieho člena. Mladá žena sa vybrala na lekársku prehliadku, počas ktorej absolvovala aj ultrazvuk.

V nemocnici si ešte nič nevšimla, ale keď si video bábätka pozerala opäť doma s manželom, ostali poriadne prekvapení. Z maternice v 4D zobrazení totiž na nich pozerala Johnova babka Kathy. Pomaly sa vynorila na videu, až bola na obrazovke zreteľne vidieť. "Vyzerá úplne ako moja babička. Myslíme si, že dohliadala a dávala pozor na našu dcéru Madison. Ako taký anjel strážny," povedal John denníku Daily Mirror.

VIDEO anjela strážneho: Ultrazvuk
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube, mirror.co.uk)

Madison má teraz už šesť rokov a na video sa rada pozerá. Kathy síce už spoznať nestihla, i tak sa ale vždy, keď sa na ňu pozrie, usmeje.

VIDEO anjela strážneho: Ultrazvuk
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube, mirror.co.uk)

"Rovnaký ultrazvuk sme si dali spraviť, aj keď bola Lindsay tehotná s našim synom Finnom, ale nič podobné sa už nestalo," dodáva John.

Duch babky na ultrazvuku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu