Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Škandál: Opitá Pamela pretŕčala silikóny... S nahou plastikovou kreatúrou!

Podgurážená Pamela Anderson v roku 2005 žúrovala po boku obnaženej Amandy Lepore. Zobraziť galériu (10)
Podgurážená Pamela Anderson v roku 2005 žúrovala po boku obnaženej Amandy Lepore. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dobieha ju búrlivá minulosť? Hoci Pamela Anderson (46) po štyridsiatke prudko zmenila účes aj životný štýl, kedysi rozhodne nepatrila medzi svätice. Na povrch totiž vyplávali šokujúce zábery z divokého žúru, na ktorom sa blondínka poriadne odviazala. Vylepšené prednosti pretŕčala po boku preoperovanej Amandy Lepore.

Tomu sa povie škandalózna dvojica! Pamela Anderson sa vo svete šoubiznisu zviditeľnila silikónovými vnadami, vďaka ktorým sa prepracovala na televízne obrazovky aj titulné strany pánskych magazínov. V rámci svojej búrlivej minulosti sa však objavila na párty po boku plastikovej príšery, s akou by ju čakal naozaj málokto. Herečka a modelka pod vplyvom alkoholu laškovala s Amandou Lepore, ktorá sa narodila ako chlap. Pozrite si zábery zo sexistickej párty podnikateľa  Richarda Bransona.

Kompromitujúce fotografie boli zhotovené ešte v roku 2005, keď Branson oslavoval 21. narodeniny svojej aerolinky Virgin Atlantic Airways. Oslava sa konala v istom newyorskom nočnom klube, kde nechýbali postele a pohovky. Na jednej z nich sa usalašila práve Pamela v ultrakrátkych červených šatách, z ktorých jej vykukovali nohavičky aj umelé vnady. V jej najtesnejšej blízkosti však hostí zabávala silikónová Amanda iba v trblietavých nohavičkách. Obe plavovlásky očividne porovnávali, u ktorej chirurgovia odviedli lepšiu prácu.

Zatiaľ čo pred deviatimi rokmi Pamelu zaujímali len večierky a alkohol, dnes sa snaží o celkom iný imidž. „Možno ako uznávaná medzinárodná herečka? Všetci môžeme snívať o veľkých veciach. Ďakujem,“ podelila sa dvojnásobná matka o svoje želanie. Pri obhliadnutí sa za minulosťou jej však dosiahnutie nálepky distingvovanej dámy zrejme ešte potrvá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu